search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:56
MENU CLOSE

Δολοφόνος ο «κασκαντέρ του Μπραντ Πιτ» (Photos)

04.10.2019 18:08
Δολοφόνος ο «κασκαντέρ του Μπραντ Πιτ» (Photos) - Media

 

Ένας άνδρας που ισχυρίζεται ότι ήταν ο σωσίας κασκαντέρ του Μπραντ Πιτ, έχει καταδικαστεί σε τουλάχιστον 24 έτη κάθειρξης για τη δολοφονία της πρώην συντρόφου του και στη συνέχεια την έθαψε στον κήπο.

Ο 32χρονος Kirill Belorusov «ψυχρά και μεθοδικά» στραγγάλισε την 34χρονη Γαλλίδα σκηνοθέτιδα Laureline Garcia-Bertaux για τέσσερα λεπτά πριν δέσει τα χέρια και τα πόδια της.

Τύλιξε τη σορό της με σακούλες και την έθαψε στον κήπο του διαμερίσματός της στο Kew, νοτιοδυτικό Λονδίνο, πριν μπει στο διαμέρισμα για να παρακολουθήσει πορνό.

Ο Belorusov ομολόγησε ότι ξέφυγε «ψυχολογικά».

Ακόμη, ο 32χρονος, ο οποίος έλεγε ψέματα ότι ήταν κασκαντέρ σε μια ταινία του Χόλιγουντ και ψευδώς ισχυριζόταν ότι πέθαινε από καρκίνο, έστελνε μηνύματα κειμένου από το τηλέφωνο της Garcia-Bertaux στους φίλους της σε μια προσπάθεια να καλύψει τα ίχνη του πριν φύγει για Εσθονία.

Αρνήθηκε τη δολοφονία μετά τη σύλληψή του στην πρωτεύουσα του Ταλίν υπό το ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης και επέστρεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Κρίθηκε ένοχος για τη δολοφονία της Garcia-Bertaux τη Δευτέρα.

Ο Belorusov χαμογέλασε και έκανε νεύμα στα μέλη της οικογένειας της Garcia-Bertaux, όταν οι δικαστές τον έκριναν ένοχο στο Old Bailey.

Ο δικαστής δήλωσε: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος που ο κατηγορούμενος δεν είναι κάποιος που πιστεύει τα ψέματα που λέει, τα λέει απλά σε μια κλίμακα και μέγεθος που δεν έχω ξανακούσει».

Πρόσθεσε ότι ο Belorusov σκότωσε την πρώην φίλη του για να αποφύγει την αποκάλυψη ότι ήταν ένας απατεώνας.

Ο δικαστής είπε ότι η Garcia-Bertaux πρέπει να έχει ανακαλύψει τα «σκληρά ψέματά» του και την σκότωσε για να μην μάθει κανένας την αλήθεια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:56