search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:09
MENU CLOSE

«Έκρηξη» άνευ προηγουμένου – Σκηνές «Φαρ Ουέστ» στην Κρήτη: Σφαίρες διαπερνούσαν τους τοίχους

07.10.2019 17:48
«Έκρηξη» άνευ προηγουμένου - Σκηνές «Φαρ Ουέστ» στην Κρήτη: Σφαίρες διαπερνούσαν τους τοίχους - Media

 

Πιθανότατα ένας ασήμαντος καυγάς νεαρών πυροδότησε την Κυριακή μια έκρηξη άνευ προηγουμένου, με το μενού να έχει και… πυροβολισμούς έξω από σπίτι, με τις σφαίρες να διαπερνάνε τους τοίχους.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, το περιστατικό σημειώθηκε στον Άγιο Νικόλαο όταν ένας άνδρας, που φέρεται να είναι κτηνοτρόφος, έφτασε στο σπίτι νεαρού με τον οποίο ο γιος του φέρεται να είχε διαπληκτιστεί την προηγούμενη ημέρα, και βγάζοντας όπλο άρχισε να «μπαλοτάρει» το σπίτι.

Οι γονείς απουσίαζαν, όμως μέσα στο σπίτι βρισκόταν ο νεαρός, η αδερφή του ηλικίας 16 ετών καθώς και η μικρότερη αδερφή του, μαθήτρια δημοτικού.

Μάλιστα τα παιδιά κυριεύτηκαν από πανικό, ακούγοντας τους πυροβολισμούς αλλά και όταν είδαν κάποιες σφαίρες να διαπερνούν τους τοίχους, κινδυνεύοντας τα παιδιά ακόμη και να χτυπηθούν. Ακολούθησαν στιγμές απόγνωσης και τρόμου, ενώ ειδοποιήθηκε η Αστυνομία.

Ο νεαρός φέρεται να αναγνώρισε το δράστη των πυροβολισμών και τον αναζητά η Αστυνομία.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:09