search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:26
MENU CLOSE

Κικίλιας: Έρχεται τριψήφιος αριθμός για καταγγελίες για κάπνισμα

08.10.2019 14:29
Κικίλιας: Ψυχραιμία για τον κορονοϊό - Ο ιός της γρίπης το βασικό πρόβλημα  - Media
 
Την πρόθεση της κυβέρνησης να δημιουργήσει τριψήφιο τηλεφωνικό αριθμό όπου θα μπορούν να γίνονται καταγγελίες για παραβάσεις του αντικαπνιστικού νόμου προανήγγειλε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.
 
Συγκεκριμένα, ο υπουργός Υγείας ανέφερε ότι «θα υπάρξει τριψήφιο νούμερο που θα μπορείς να καλέσεις τη δημοτική αστυνομία ή την αστυνομία, που θα δίνει πρόστιμο στον ιδιώτη και υπερδεκαπλάσιο πρόστιμο στον καταστηματάρχη».
 
Ο Β. Κικίλιας επανέλαβε ότι «ο αντικαπνιστικός νόμος θα εφαρμοστεί. Θα σεβαστούμε τα δικαιώματα των καπνιστών, αλλά προφανώς θα προασπίσουμε και τα δικαιώματα των μη καπνιστών, το δικαίωμα στη ζωή των παθητικών καπνιστών και ειδικά των παιδιών».
 
Επιβεβαίωσε, δε, ότι παρά τις αντιδράσεις η αστυνομία θα αναλάβει να επιτηρήσει την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου, λέγοντας ότι «χωρίς τη συνδρομή της αστυνομίας δεν μπορεί να υπάρξει επιβολή του νόμου και των προστίμων».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:24