search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:32
MENU CLOSE

Thomas Cook: Βρέθηκε αγοραστής για τα 555 καταστήματα του πρώην κολοσσού

09.10.2019 12:41
Thomas Cook: Βρέθηκε αγοραστής για τα 555 καταστήματα του πρώην κολοσσού - Media

 

Η εταιρεία Hays Travel θα αγοράσει τα καταστήματα του βρετανικού τουριστικού πρακτορείου Thomas Cook, σώζοντας έως 2.500 θέσεις εργαζομένων του, ανακοίνωσε σήμερα η βρετανική υπηρεσία που είναι αρμόδια για τις πτωχεύσεις επιχειρήσεων. Η Thomas Cook, η παλαιότερη ταξιδιωτική εταιρεία του κόσμου, κατέρρευσε τον περασμένο μήνα και οι επιχειρηματικές μονάδες της στη Βρετανία οδηγήθηκαν σε εκκαθάριση.

Η Hays Travel θα αγοράσει και τα 555 ταξιδιωτικά γραφεία και θα επιδιώξει να απασχολήσει ξανά πρώην εργαζόμενους της Thomas Cook, σύμφωνα με την ανακοίνωση της υπηρεσίας για τις πτωχεύσεις. Η Hays Travel είναι ιδιωτική εταιρεία, την οποία κατέχουν και διαχειρίζονται από κοινού ο διευθύνων σύμβουλος John Hays και η πρόεδρος Irene Hays. Η εταιρεία, που έχει μία ιστορία 40 ετών, με την έδρα της στο Σάντερλαντ της Βορειοανατολικής Αγγλίας, είχε πωλήσεις άνω του 1 δισ. στερλινών το 2018. «Αποτελεί καθοριστική εξέλιξη για εμάς, σχεδόν τριπλασιάζοντας τον αριθμό των καταστημάτων μας και διπλασιάζοντας τους εργαζόμενούς μας – και για τον κλάδο, ο οποίος θα διατηρήσει μερικούς από τους πιο ταλαντούχους ανθρώπους του», δήλωσε ο John Hays σε ανακοίνωση που ανάρτησε στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:32