15/11/2019 03:42:26

Ερωτικό σκάνδαλο για τον πρόεδρο της Estée Lauder Βρετανίας

Ερωτικό σκάνδαλο για τον πρόεδρο της Estée Lauder Βρετανίας  - Media

 

Ένα ερωτικό σκάνδαλο φαίνεται πως επιχείρησε να αποσιωπήσει με την αναπάντεχη παραίτησή του ο πρόεδρος της Estee Lauder Βρετανίας και Ιρλανδίας.

Ο 48χρονος Φίλιπ Γουόρνερι ανακοίνωσε στις 6 Σεπτεμβρίου την αποχώρησή του από τον μεγάλο όμιλο καλλυντικών, επικαλούμενος ¨οικογενειακούς λόγους», και, όμως όλα δείχνουν, κυριολεκτούσε, αφού, σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun, οδηγήθηκε σε αυτήν την απόφαση όταν διέρρευσε η ανάρμοστη εξωσυζυγική σχέση που διατηρούσε με υπάλληλό του.

Πηγές από το περιβάλλον της εταιρείας αναφέρουν ότι ο -παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών- Γουόρνερι είχε δημιουργήσει δεσμό με μια εργαζομένη του ομίλου με τα μισά του χρόνια, τα όνομα της οποίας δεν αποκαλύπτεται. «Εκείνος ήταν επικεφαλής λειτουργίας σε ολόκληρη τη Βρετανία και εκείνη πολύ νεότερή του, σε κατώτερη θέση» ανέφεραν χαρακτηριστικά στην εφημερίδα.

Τόσο ξαφνικά

Η αποκάλυψη εξηγεί τους λόγους για τους οποίους ο Γουόρνερι, ο οποίος επέβλεπε τη λειτουργία των 25 brands του ομίλου Estee Lauder στη Βρετανία, αποφάσισε να αφήσει τόσο ξαφνικά τη θέση του προέδρου που του εξασφάλιζε ετήσιες αποδοχές ύψους 1.200.000 ευρώ, μόλις 9 μήνες μετά την πρόσληψή του.

Το γαλλικής καταγωγής στέλεχος είχε προσληφθεί στον όμιλο το 2006 και ύστερα από πολλές προαγωγές, κατάφερε να φτάσει στο υψηλότερο σκαλί της ιεραρχίας στις αρχές του έτους. Ο εκπρόσωπος Τύπου του ομίλου της Estee Lauder δεν επιβεβαίωσε την είδηση, ούτε όμως τη διέψευσε, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν σχολιάζουμε φήμες ή εικασίες. Γενικά μιλώντας, έχουμε έναν αυστηρό κώδικα ηθικής, που απαιτεί από όλους τους εργαζομένους να συμμορφώνονται με τις αξίες και τις πολιτικές της εταιρείας».

Πηγή: Espresso 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.