31/03/2020 06:23:13

Πλεύρης για ΟΝΝΕΔ Πεντέλης: Εκφράζει υπαρκτούς προβληματισμούς (Audio)

Πλεύρης: Άρνηση μαρτυρίας από την «Αικατερίνη Κελέση» αν και της παρασχέθηκε το καθεστώς που ήθελε - Media

 

Έμμεση κάλυψη στην ΟΝΝΕΔ Πεντέλης, η πρόεδρος της οποίας παραιτήθηκε μετά την επίμαχη επιστολή που ζητούσε να μην μεταφερθούν προσφυγόπουλος στο νοσοκομείο «Αμαλία Φλέμινγκ», παρείχε μιλώντας στον ρ/σ Real FM, ο βουλευτής της ΝΔ Θάνος Πλεύρης, ο οποίος υποστήριξε ότι η επιστολή «σε μεγάλο βαθμό εκφράζει προβληματισμούς οι οποίοι υπάρχουν».

Αναλυτικά, ο Θ. Πλεύρης σημείωσε ότι «όλοι όσοι είμαστε στελέχη της παράταξης, ασχέτως τον διαφορετικών απόψεων που έχουμε, πρέπει να υπηρετούμε την κεντρική γραμμή. Δεν είμαι οπαδός ούτε διαγραφών ούτε παραιτήσεων αλλά από την άλλη υπάρχουν τα όργανα που κρίνουν πότε κάποιος ξεπερνάει τα όρια με την έκφραση της άποψής του. Η επιστολή σε μεγάλο βαθμό εκφράζει προβληματισμούς οι οποίοι υπάρχουν αλλά σίγουρα δεν μπορούμε να μπούμε σε μία διαδικασία που να απομακρυνόμαστε από τις υποχρεώσεις και το κεντρικό πρόγραμμα που έχει να κάνει με τις ευάλωτες ομάδες».

Ο βουλευτής της ΝΔ προσέθεσε ότι «αντιλαμβάνομαι πλήρως την ανησυχία των κοινωνιών που θα κληθούν σε οποιοδήποτε στάδιο να φιλοξενήσουν άτομα. Είναι "ωραίο" να έχουμε ένα πρόβλημα στα νησιά και να το βλέπουμε να γιγαντώνεται, είναι "ωραίο" να έχουμε πρόβλημα στο κέντρο της Αθήνας και να επωμίζονται όλο το βάρος και να λέμε ότι δεν θα λάβει κανείς άλλος βάρος. Αν υπάρξουν κλειστά κέντρα, δεν έχει καμία κοινωνία να φοβούνται τίποτα».

Πηγή: enikos.gr

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.