search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:21
MENU CLOSE

Υψηλές θερμοκρασίες στην Ελλάδα έως το τέλος της εβδομάδας – Σήμερα ξεπέρασαν τους 31 βαθμούς

14.10.2019 18:10
Καλός ο καιρός την Παρασκευή σε όλη τη χώρα, με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας - Media

 

Σε υψηλά για την εποχή επίπεδα θα διατηρηθούν οι θερμοκρασίες στη χώρα μας έως και το τέλος της εβδομάδας, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ).

Σήμερα η θερμοκρασία ξεπέρασε τους 31 βαθμούς, με το μετεωρολογικό σταθμό του ΕΑΑ/meteo.gr στο Καστελόριζο να καταγράφει θερμοκρασία 31,6 βαθμών Κελσίου, ενώ σε πολλές ακόμα περιοχές της χώρας καταγράφηκαν θερμοκρασίες 28 έως 30 βαθμών, επίπεδα ιδιαίτερα υψηλά για την εποχή. Στα Πατήσια της Αθήνας, ο υδράργυρος έφθασε τους 29,4 βαθμούς, στην Καλλιθέα στους 29,3 και στον Ασπρόπυργο στους 29,1.

Υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες σημειώνονται σχεδόν στο σύνολο της Ευρώπης. Στην Αττάλεια της Τουρκίας η μέγιστη θερμοκρασία έφτασε στους 35 βαθμούς, τιμή που αποτελεί ρεκόρ 57 ετών για το μήνα Οκτώβριο.

Οι θερμοκρασίες κυμαίνονται στην Ελλάδα τέσσερις έως οκτώ βαθμούς υψηλότερα από τις συνήθεις για την εποχή κλιματικές τους τιμές, ενώ στην Κεντρική Ευρώπη η αντίστοιχη απόκλιση αγγίζει τους 14 βαθμούς.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:14