search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:16
MENU CLOSE

Προς αναστολή οι στάσεις εργασίας στα μέσα σταθερής τροχιάς

14.10.2019 20:02
Το Μετρό πάει Γλυφάδα - Από το 2020 ξεκινούν οι μελέτες - Media

 

«Έκλεισε το θέμα των συλλογικών συμβάσεων για το 2019 (για τους εργαζόμενους στις αστικές συγκοινωνίες) σε απόλυτη συνεννόηση με το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους» ανακοίνωσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής σε λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά τη συνάντηση που είχε σήμερα το απόγευμα με τα σωματεία εργαζομένων των εταιρειών ΣΤΑΣΥ και ΟΣΥ.

Ως εκ τούτου, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται αναστολή των στάσεων εργασίας που είχαν εξαγγείλει οι εργαζόμενοι για την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου σε μετρό, ηλεκτρικό και τραμ στην έναρξη και τη λήξη της βάρδιας, οι οποίοι και διαμαρτύρονταν για τη μη εφαρμογή της υπογραφείσας συλλογικής σύμβασης εργασίας (ΣΣΕ).

Οριστικές αποφάσεις πάντως για την αναστολή ή μη των στάσεων θα πάρουν τα σωματεία των εργαζομένων σε συνεδριάσεις τους αύριο και μεθαύριο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:16