search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:13
MENU CLOSE

Κώστας Φαλελάκης: «Η ομοφυλοφιλία είναι φυσιολογική – Απολογείται κάποιος επειδή είναι στρέιτ;»

17.10.2019 10:26
Κώστας Φαλελάκης: «Η ομοφυλοφιλία είναι φυσιολογική - Απολογείται κάποιος επειδή είναι στρέιτ;» - Media

 

Στο περιοδικό «Λοιπόν» μίλησε ο Κώστας Φαλελάκης με αφορμή τη νέα παράσταση «Ωνάσης, τα θέλω όλα», αναφερόμενος μεταξύ άλλων στον Μηνά Χατζησάββα, αποκαλύπτοντας ότι η τέφρα του βρίσκεται σκορπισμένη στο κτήμα που έχει η αδερφή του.

«Η τέφρα του Μηνά είναι σκορπισμένη στο κτήμα της αδελφής του, στα Πολιτικά Ευβοίας, που του άρεσε πολύ, όπως και σ’ ένα άλλο κτήμα, ενός παιδικού του φίλου, στην Επίδαυρο. Ο Μηνάς δεν υπάρχει πουθενά κι έτσι αναγκάζομαι κάθε φορά που τον χρειάζομαι, που μου λείπει, να τον επινοώ. Δεν υπάρχει μνημείο, να “κολλήσεις” και να μνημονεύεις πέτρες και μάρμαρα. Όταν τον χρειάζομαι, υπάρχει αυτούσιος και ολόκληρος, συνδιαλέγεται μαζί μου, με αγαπάει, όπως τον αγαπάω κι εγώ. Είμαι άθεος, όπως ήταν και ο Μηνάς. Δεν πιστεύω σε τίποτα μεταφυσικό και μεταθανάτιο, όμως κάποιες αισθήσεις που είναι άυλες μένουν και είναι ο λόγος που πιστεύω ότι υπάρχω στη ζωή. Εκείνο που με προβλημάτισε περισσότερο και με κράτησε ήταν το ερώτημα: “Αν εγώ φύγω από τη ζωή, δεν υπάρχει αυτή η αγάπη που συντελέστηκε;”. Όχι, θα μείνω να είμαι φορέας αυτής της αγάπης, να πληροφορώ και να λειτουργώ μέσω αυτής και να επηρεάζω την πραγματικότητα όσο μπορώ μέσω αυτής της αγάπης. Αισθάνομαι αγαπημένος» είπε.

Ο ηθοποιός μίλησε, επίσης, για τη σχέση του με τον εκλιπόντα Μηνά Χατζησάββα αλλά και για την ομοφυλοφιλία, την οποία όπως τόνισε θεωρεί φυσιολογική.

«Μετά από όλη αυτή την ιστορία που είχε γίνει με την κηδεία του Μηνά, με το σύμφωνο συμβίωσης, υπήρχαν και αναρτήσεις στο διαδίκτυο εξευτελιστικά υβριστικές. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει ένας κόσμος που θα μπορούσε να σε κατασπαράξει, να σε κανιβαλίσει. Έπρεπε να σου επιτεθούν κιόλας; Υπάρχουν άνθρωποι που με αγαπούν, το νιώθω, αυτή είναι η κληρονομιά του Μηνά και αυτός είναι ο λόγος που μου λείπει και… δεν μου λείπει» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Συνεχίζοντας, ο Κώστας Φαλελάκης εξομολογήθηκε: «Μου λείπει φυσικά, αλλά είναι παρών, γιατί είναι παρόν το εκτόπισμα της αγάπης που είχε δημιουργήσει ο Μηνάς προς τον εαυτό του, κι αυτή τη στιγμή μεταγγίζεται σε μένα, κι αισθάνομαι μια τρυφερή αγκαλιά να με καθοδηγεί, να με κρατάει, επίσης μια τρυφερή παλάμη να με χαϊδεύει».
Ο Μηνάς Χατζησάββας ήταν πολύ διακριτικός σε ό,τι αφορούσε στην προσωπική του ζωή και τη δημοσιότητα.
Είναι ο τρόπος που έβλεπε ο Μηνάς την ομοφυλοφιλία, κατά συνέπεια κι εγώ, δεν είναι κάτι που προβάλλεις, που επαίρεσαι γι’ αυτό, αλλά δεν είναι και κάτι που σε κάνει να αισθάνεσαι άσχημα, είναι το φυσιολογικό. Για το φυσιολογικό δεν μιλάμε, το θεωρούμε αυτονόητο. Απολογείται κάποιος επειδή είναι στρέιτ»;

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:10