search
ΤΕΤΑΡΤΗ 02.07.2025 06:38
MENU CLOSE

Κρήτη: Αυτοκτόνησε ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός σε νεκροταφείο – Δεν άντεξε την απώλεια της συζύγου του

17.10.2019 16:29
Lockdown: Για 8 ημέρες επιτρέπονται οι επισκέψεις στα νεκροταφεία  - Media

 

Σε αυτοκτονία οφείλεται τελικά ο θάνατος του 90χρονου Μανώλη Καρτσωνάκη που εντοπίστηκε νεκρός την Τετάρτη σε νεκροταφείο στα Περιβόλια Κισσάμου στα Χανιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, ο άτυχος άνδρας πήγε σε παγκάκι που βρίσκεται στο σημείο και κατανάλωσε υπερβολική ποσότητα χαπιών με αποτέλεσμα να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ακόμα δεν έχουν αποσαφηνιστεί τα αίτια που ο 90χρονος προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα ωστόσο φαίνεται πως ο ίδιος δεν άντεξε την απώλεια της αγαπημένης του συζύγου.

Η εξαφάνιση μετατράπηκε σε… τραγωδία

Όλα συνέβησαν το βράδυ της Τρίτης όταν ο 90χρονος έφυγε από το σπίτι του αφήνοντας ένα σημείωμα στα παιδιά του.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του cretapost, ο Μανώλης Καρτσωνάκης έγραφε στο σημείωμα πως απλώς φεύγει από το σπίτι ενώ δεν ανέφερε ότι είχε σκοπό να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ο γιος του 90χρονου αμέσως ειδοποίησε τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του και ξεκίνησαν τις έρευνες ενώ λίγες ώρες αργότερα και συγκεκριμένα το επόμενο πρωί ενημέρωσε και τις αστυνομικές αρχές.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 02.07.2025 05:26