search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:44
MENU CLOSE

Ο ναύαρχος Σταυρίδης «διαλύει» τον Τραμπ: Έκανε τον Λευκό Οίκο «μηχανή χάους»

18.10.2019 18:32
Ο ναύαρχος Σταυρίδης «διαλύει» τον Τραμπ: Έκανε τον Λευκό Οίκο «μηχανή χάους» - Media

 

Κεραυνούς κατά του Ντόναλντ Τραμπ και του Λευκού Οίκου εξαπέλυσε ένας από τους πλέον σεβαστούς στρατιωτικούς των ΗΠΑ, ο ναύαρχος ε.α. Τζέιμς Σταυρίδης, ο οποίος λίγο πριν το τέλος της καριέρας του ήταν διοικητής της Ανώτατης Διοίκησης του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη.

Ο Σταυρίδης μιλώντας στο Yahoo! δεν μάσησε τα λόγια του σχετικά με το πώς διαχειρίζεται ο Τραμπ τη διοίκηση των ΗΠΑ. «Έχει μετατρέψει τον Λευκό Οίκο σε μηχανή χάους» είπε ο ναύαρχος.

«Είδα φίλους μου, όπως ο Χ.Ρ. Μακ Μάστερ, ο Τζιμ Μάτις, ο Τζον Κέλι, να βλέπουν τη φήμη τους να αμαυρώνεται. Όλοι προσπάθησαν να λειτπουργήσουν ως “κάγκελο προστασίας” γύρω από έναν, ας πούμε, εξαιρετικά πληθωρικό πρόεδρο», προσέθεσε.

Ο Σταυρίδης σημείωσε ότι «ο Τραμπ παίρνει αποφάσεις, αλλά συχνά αλλάζει πορεία. Είναι πολύ δύσκολο να βρίσκεσαι σε ένα τέτοιο περιβάλλον» και το συνέκρινε με τη θητεία του ως σύμβουλος του Ομπάμα, ο οποίος εξέταζε κάθε θέμα από όλες τις πλευρές.

Όσο για το κόλλημα του Τραμπ με το Twitter, ο Σταυρίδης είπε ότι ένα καλό tweet μπορεί να κινήσει πράγματα: «δείτε το σαν ένα εσπρέσο το πρωί. Το πρόβλημα αρχίζει αν έχει πιεί 42 εσπρέσο πριν το φαγητό».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:44