search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 04:42
MENU CLOSE

Το Netflix έβαλε στο μάτι όσους μοιράζονται κωδικούς

21.10.2019 18:27
Τρεις από τις καλύτερες ταινίες εποχής στο Netflix - Media

 

Το Netflix επιφυλάσσει δυσάρεστα νέα σε όσους μοιράζονται συνδρομές και κωδικούς με φίλους, συγγενείς και συντρόφους.

Δεν αποτελεί κρατικό μυστικό οτι οι περισσότεροι συνδρομητές του Netflix μοιράζονται το κόστος της συνδρομής με κάποιον φίλο, συγγενή ή σύντροφο με αντάλλαγμα την παραχώρηση του κωδικού.

Αυτός δηλαδή που πληρώνει 10.99 και έχει δικαίωμα να παίζει το περιεχόμενο του σε δύο οθόνες, μοιραζόταν τα λεφτά με κάποιον άλλον, δίνοντάς του το δικαίωμα να βλέπει και αυτός σε μία.

Την τακτική αυτή λοιπόν, η συνδρομητική πλατφόρμα, ετοιμάζεται να την σταματήσει, όπως τόνισε ο chief product officer Greg Peters, σε συνέντευξη που παραχώρησε.

«Συνεχίζουμε να παρακολουθούμε την κατάσταση και θα δούμε με ποιους φιλικούς τρόπους μπορούμε να πιέσουμε τις καταστάσεις στα άκρα, προκειμένου να σταματήσει», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, η δήλωση αυτή έρχεται λίγους μήνες μετά την αποκάλυψη πως η εταιρία τεχνολογίας, Synamedia έφτιαξε ένα σύστημα που θα εντοπίζει το μοίρασμα κωδικών, καθώς όπως ειπώθηκε κατά την παρουσίασή του «το συγκεκριμένο πρόβλημα κοστίζει πολλά για να το αγνοήσουμε».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30