29/09/2020 17:12:50

Πάτρα: Mε παρέμβαση Πελετίδη αναβολή στο μαρτύριο της έξωσης για μητέρα με τα 4 παιδιά

Πάτρα: Mε παρέμβαση Πελετίδη αναβολή στο μαρτύριο της έξωσης για μητέρα με τα 4 παιδιά  - Media

 

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις τις τελευταίες ώρες στην υπόθεση της έξωσης μονογονεικής οικογένειας με 4 παιδιά από το σπίτι στο οποίο κατοικεί στην περιοχή του Ψάχου και το οποίο η Τράπεζα έβγαλε πριν από λίγο καιρό σε πλειστηριασμό, με αποτέλεσμα αυτό να περάσει στην κυριότητά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr πριν από λίγη ώρα και αφού είχαν προηγηθεί αλλεπάλληλα διαβήματα της Δημοτικής Αρχής, του Δικηγορικού Συλλόγου και συλλογικοτήτων, η Τράπεζα ενημέρωσε πως δεν πρόκειται τουλάχιστον αύριο που ήταν προγραμματισμένη να γίνει η πράξη της έξωσης, να εμφανιστεί ο δικαστικός κλητήρας.

Η εξέλιξη αυτή μπορεί να δίνει μικρή ανάσα στην οικογένεια, ωστόσο μοιάζει με μαρτύριο της σταγόνας, καθώς παραμένει άγνωστο πότε η Τράπεζα θα αποφασίσει να προχωρήσει στη διαδικασία της έξωσης.

Η αναβολή εκτέλεσης της έξωσης από τον δικαστικό κλητήρα ήρθε, αφού είχε προηγηθεί η αποστολή επιστολής προς τον διευθύνοντα σύμβουλο της τράπεζας από την Αντιδήμαρχο Υγείας και Πρόνοιας, Ακριβή (Βίβιαν) Σαμούρη, στην οποία γινόταν περιγραφή της δεινής θέσης στην οποία θα βρεθεί μια οικογένεια με 4 παιδιά εκ των οποίων το ένα είναι με ειδικές ανάγκες, καθώς αυτή θα πεταχτεί κυριολεκτικά στο δρόμο, αλλά και η απόφαση του Δήμου της Πάτρας να αντιδράσει δυναμικά στη διαδικασία καθώς και το γενικότερο κλίμα που θα δημιουργηθεί στην πόλη.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.