26/09/2020 15:27:37

Εξωπραγματικές τιμές για μια γκαρσονιέρα στη Μύκονο (Photo)

Μύκονος: Γόβα στιλέτο και φύλλα χρυσού σε μενού εστιατορίου - Το κόστος «ζαλίζει» - Media

 

Απίστευτες τιμές βρίσκει κάποιος σε περίπτωση που ενδιαφερθεί να νοικιάσει σπίτι στη Μύκονο. Τιμές οι οποίες παραπέμπουν στην οικονομική λογική του Λονδίνου ή και του Μονακό.

Δείτε χαρακτηριστική αγγελία που αναρτήθηκε κατά την περίοδο πρόσληψης των αναπληρωτών εκπαιδευτικών.

Ισόγεια γκαρσονιέρα 40 τ.μ., κατασκευής 2005, με ένα υπνοδωμάτιο, ένα μπάνιο, επιπλωμένη με κλιματισμό και χώρο στάθμευσης, ενοικιάζεται με 300 ευρώ ανά τ.μ. και ετήσιο συμβόλαιο 12.000 ευρώ (για 10 μήνες το έτος).

Με λίγα λόγια, το μίσθωμα της γκαρσονιέρας (1200 ευρώ το μήνα) είναι μεγαλύτερο από τον καθαρό μηνιαίο μισθό του εκπαιδευτικού που θα πάει να διδάξει στο νησί.

Σύμφωνα με το site cycklades24 αντίστοιχες περιπτώσεις παρουσιάζονται κατά δεκάδες τόσο στη Μύκονο όσο και στην Σαντορίνη, νησιά στα οποία εμφανίζεται οξύτερο από κάθε άλλη περιοχή το στεγαστικό πρόβλημα όχι μόνο για τους εκπαιδευτικούς, αλλά για οποιονδήποτε ενδιαφερθεί να νοικιάσει διαμέρισμα.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.