search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:16
MENU CLOSE

«Άρχοντας των Δαχτυλιδιών»: Ποιος ηθοποιός του «Game of Thrones» θα υποδυθεί τον κακό στην νέα σειρά

22.10.2019 15:54
«Άρχοντας των Δαχτυλιδιών»: Ποιος ηθοποιός του «Game of Thrones» θα υποδυθεί τον κακό στην νέα σειρά - Media

 

Η επερχόμενη τηλεοπτική σειρά της Amazon Prime, «Αρχοντας των Δαχτυλιδιών», από την ανακοίνωση δημιουργίας της εως σήμερα που ανακοινώνει πλέον τους συντελεστές, έχει συγκριθεί με την επιτυχημένη σειρά «Game of Thrones» του ΗΒΟ, κυρίως για το fantasy είδος και το μέγεθος της παραγωγής.

Ομως, αυτή η σύγκριση έχει βάσεις, καθώς τον Μάϊο κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο σεναριογράφος και συμπαραγωγός του «Game of Thrones» Μπράιαν Κόγκμαν, θα εμπλακεί στο πρότζεκτ, στη θέση του συμβούλου της σειράς. Τώρα και σύμφωνα με τον ιστότοπο Deadline, η Amazon Prime έχει ακόμα ένα κοινό με την υπερπαραγωγή του HBO: τον Τζόζεφ Μολ. Ο Μολ υποδύθηκε τον Μπέντζεν Σταρκ στην σειρά των Ντέιβιντ Μπένιοφ και Νταν Βάις και τώρα υπέγραψε την συμμετοχή του στο πρότζεκτ της πλατφόρμας. Ο ηθοποιός θα παίξει τον «κακό» στη μεταφορά των μυθιστορημάτων του Τόλκιν στην μικρή οθόνη.  

Το Deadline αναφέρει ότι ο Μολ θα παίξει τον Oren απέναντι στον χαρακτήρα του Γουίλ Πούλτερ (πιθανόν να ονομαστεί Μπελντορ) και τον χαρακτήρα της Μαρκέλα Κάβενα (Τάιρα). Ακόμα ένας ηθοποιός που θα συμμετάσχει στην σειρά είναι ο Μαξίμ Μπάλντρι, ωστόσο δεν είναι ακόμα γνωστό ποιον χαρακτήρα θα υποδυθεί. 

Η σειρά θα ξεκινήσει την παραγωγή μέσα στους επόμενους μήνες στην Νέα Ζηλανδία, όπου και γυρίστηκε η τριλογία «Αρχοντας των Δαχτυλιδιών» του Πήτερ Τζάκσον. Τα γεγονότα θα διαδραματίζονται στην Δεύτερη Εποχή. 

Πηγή: Deadline 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:16