search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 04:31
MENU CLOSE

Καβγάς στον αέρα εκπομπής – Ραγκούσης κατά Πορτοσάλτε: Είπατε ψέμματα, ζητήστε συγγνώμη (Video)

23.10.2019 10:47
Καβγάς στον αέρα εκπομπής - Ραγκούσης κατά Πορτοσάλτε: Είπατε ψέμματα, ζητήστε συγγνώμη (Video)  - Media

 

Στο στούντιο του ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Αταίριαστοι» βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Γιάννης Ραγκούσης και μεταξύ άλλων μίλησε και για την εισβολή της αστυνομίας στις κινηματογραφικές αίθουσες. Όταν ρωτήθηκε γι’ αυτό που ονομάστηκε «νόμος Ραγκούση» για την καταλληλότητα των κινηματογραφικών ταινιών και τελικά, σύμφωνα και με την υπουργό Πολιτισμού, αποδείχθηκε ότι ήταν «νόμος Γερουλάνου» και δεν προβλέπει επέμβαση της Αστυνομίας η συζήτηση πήρε φωτιά. 

Στην τηλεφωνική γραμμή της εκπομπής εμφανίστηκε και ο Άρης Πορτοσάλτε, ο οποίος την προηγούμενη μέρα είχε επιτεθεί στον πρώην υπουργό. Ο δημοσιογράφος συνέχισε την επίθεση για να πάρει την απάντηση ότι «λέει συνεχώς ψέματα και ισχυρίζεται πράγματα που έχουν καταρριφθεί ακόμα και από κυβερνητικά στόματα». Ο Γιάννης Ραγκούσης μάλιστα, σε κάποια στιγμή της αντιπαράθεσης, φάνηκε να κουνάει το κεφάλι του και τα χέρια του απηυδισμένος από το νέο παραλήρημα του Άρη Πορτοσάλτε.

Η απάντηση από τον Γιάννη Ραγκούση ήταν έντονη, καθώς κατηγόρησε τον δημοσιογράφο ότι εν γνώσει του επιμένει να μεταδίδει ψευδείς ειδήσεις. Προς το τέλος της συζήτησης απευθυνόμενος στο συνομιλητή του τού είπε: «Δεν χρειάζεται να το παραδεχθείτε τώρα, ζητήστε μου συγγνώμη μετά το τέλος της εκπομπής».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30