search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:26
MENU CLOSE

H Φώφη Γεννηματά κάνει shopping therapy με την κόρη της Αιμιλία (Photo)

27.10.2019 09:18
H Φώφη Γεννηματά κάνει shopping therapy με την κόρη της Αιμιλία (Photo) - Media

 

Φώφη Γεννηματά έχει αποκτήσει από τον πρώτο της γάμο με τον Αλέκο Ντέκα μια κόρη, την Αιμιλία, η οποία είναι σήμερα 22 ετών και διατηρεί πολύ χαμηλό προφίλ.

Σπούδασε αρχιτεκτονική σε πανεπιστήμιο της Γλασκόβης ενώ ζει πλέον μόνη της στη Σκωτία. Η πρώτη φορά που την είδαμε, ήταν όταν στις 13 Ιουνίου 2003 η τότε υπερνομάρχης Αθηνών-Πειραιώς ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας για να παντρευτεί το δεύτερο σύζυγό της οδοντίατρο Ανδρέα Τσούνη και η 6χρονη κόρη της ήταν παρανυφάκι.

Η Φώφη Γεννηματά ανέλαβε την Προεδρία του ΠΑΣΟΚ όταν η κόρη της τελείωνε το Λύκειο και λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων δε μπόρεσε να ταξιδέψει μαζί της στη Γλασκόβη για να τη βοηθήσει στην εγκατάστασή της εκεί, ενώ όπως είχε δηλώσει θα ήθελε να είναι κοντά της περισσότερο.

Ο φωτογραφικός φακός τις εντόπισε να κάνουν μαζί ψώνια σε μεγάλο εμπορικό κέντρο των Βορείων Προαστίων:

Πηγή: marieclaire.gr

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:25