search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:00
MENU CLOSE

Ταϊλάνδη: Εκατομμυριούχος επιχειρηματίας βρέθηκε στο ψυγείο της τσιμεντωμένη

29.10.2019 13:32
Ταϊλάνδη: Εκατομμυριούχος επιχειρηματίας βρέθηκε στο ψυγείο της τσιμεντωμένη - Media

 

Από τις 18 Οκτωβρίου είχαν χαθεί τα ίχνη της Wannee Jiracharoenying, η οποία βρέθηκε τσιμεντωμένη μέσα στο ψυγείο της στο Τσιανγκ Μάι στη βόρεια Ταϊλάνδη.

Η 58 εκατομμυριούχος επιχειρηματίας, τη μέρα που εξαφανίστηκε είχε επισκεφθεί έναν τοπικό ναό και ο κατά ένα χρόνο μεγαλύτερος αδερφός της ανησύχησε όταν εκείνη δεν απαντούσε στα μηνύματά του και ταξίδεψε μέχρι εκεί προσπαθώντας να τη βρει.

Την Κυριακή βρέθηκε το πτώμα της, με τις λεπτομέρειες να προκαλούν ανατριχίλα, αφού η γυναίκα ήταν τσιμεντωμένη μέσα στο ψυγείο της.

Η αστυνομία ανακάλυψε το πτώμα όταν οι γείτονες παραπονέθηκαν για έντονη μυρωδιά που ερχόταν από την ιδιοκτησία της.

Οι Αρχές ερευνούν τώρα την δολοφονία της και αναζητούν ως ύποπτο τον φίλο της, ο οποίος έχει εξαφανιστεί.

Όπως αναφέρουν, από τον τραπεζικό λογαριασμό της 58χρονης έχουν γίνει αρκετές αναλήψεις μεγάλων χρηματικών ποσών μετά τον θάνατό της, ενώ λείπουν οι πιστωτικές κάρτες της και το αυτοκίνητό της.

Οι Αρχές εκτιμούν ότι ο φίλος της θα μπορούσε να ρίξει «φως» στη δολοφονία της και πραγματοποιούν ελέγχους στα σύνορα, σε περίπτωση που έχει διαφύγει στο εξωτερικό.

Μέχρι στιγμής ο ύποπτος έχει τραβήξει ήδη περίπου 36.000 ευρώ από τρία διαφορετικά σημεία στα βόρεια της χώρας. Κατά την τελευταία ανάληψη, η κάμερα ασφαλείας από το ΑΤΜ κατέγραψε μέρος του προσώπου του.

Η αστυνομία θεωρεί ότι ο δράστης διέπραξε το έγκλημα για να κλέψει τα χρήματά της, ίσως επειδή ήξερε ότι έκανε δωρεές μεγάλων ποσών στο ναό και στο νοσοκομείο της περιοχής.

Αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:57