30/03/2020 11:16:43

Ο 15χρονος που μαχαιρώθηκε από συμμαθητή του στην Αμαλιάδα: Ο λόγος που μου επιτέθηκε (Video)

Ο 15χρονος που μαχαιρώθηκε από συμμαθητή του στην Αμαλιάδα: Ο λόγος που μου επιτέθηκε (Video) - Media

 

Για την επίθεση με μαχαίρι που δέχτηκε στο σχολείο του από συμμαθητή του μίλησε ο 15χρονος μαθητής από την Αμαλιάδα στον ΣΚΑΪ.

«Ήμουν με την παρέα μου στο προαύλιο του σχολείου, κατά τη διάρκεια του πρώτου διαλείμματος. Κάποιοι που τον έβλεπαν να έρχεται μου είπαν “πρόσεχε”. Τότε εγώ γύρισα το κεφάλι μου αριστερά και τον είδα να προσπαθεί να με μαχαιρώσει στο πρόσωπο. Σήκωσα το χέρι μου και με βρήκε κάτω από τον αγκώνα. Μετά μου έριξε μία στην πλάτη και έφυγε» επισήμανε ο 15χρονος μαθητής.

Ακόμη, ισχυρίστηκε ότι ο δράστης είχε πραγματοποιήσει και στο παρελθόν ανάλογη επίθεση: «Το είχε κάνει πριν από λίγο διάστημα σε παιδί και έξω από το σχολείο».

«Πιο παλιά, η παρέα του ήθελε να με βάλει στη δική τους ομάδα. Μιλάμε για αθλητική ομάδα. Εγώ δεν ήθελα να μπω και από τότε άρχισε να με απειλεί ότι θα με μαχαιρώσει. Μου είχε πετάξει και ένα ξύλο χωρίς ευτυχώς να με πετύχει», συμπλήρωσε.

«Είχε έρθει μια φορά στο σχολείο και μου είπε ότι θα μου επιτεθεί γιατί εγώ πείραξα ένα παιδί. Κάτι που φυσικά δεν ισχύει. Του ζήτησα να μιλήσουμε ήρεμα αλλά εκείνος δεν είχε τέτοιο σκοπό», πρόσθεσε.

Ο 15χρονος υποστήριξε ότι δεν απευθύνθηκε στη διεύθυνση του σχολείου για τις απειλές που δεχόταν, επειδή πίστευε πως οι καθηγητές και ο διευθυντής δεν θα έκαναν τίποτα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.