search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:52
MENU CLOSE

O Αύγουστος Κορτώ κατακεραυνώνει τα ψησίματα έξω από κέντρα μεταναστών: Αποκλείεται να είσαι ευτυχισμένος

05.11.2019 18:14
O Αύγουστος Κορτώ κατακεραυνώνει τα ψησίματα έξω από κέντρα μεταναστών: Αποκλείεται να είσαι ευτυχισμένος - Media

 

Παρέμβαση στη συζήτηση που άνοιξε στη Βουλή σχετικά με το φαινόμενο να στήνονται αυτοσχέδιες ψησταριές έξω από κέντρα φιλοξενίας μεταναστών έκανε ο γνωστός συγγραφέας Αύγουστος Κορτώ.

Συγκεκριμένα, ο Α. Κορτώ έγραψε στο Facebook: «To να ψήνεις κοψίδια και να πίνεις τσίπουρα με σκοπό να σκανδαλίσεις ή να προσβάλλεις μουσουλμάνους που περνάν του λιναριού τα πάθη παραδίπλα, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ και το να καταριέσαι από χριστιανικού άμβωνος τους ομοφυλόφιλους ή όσους δεν τηρούν τη νηστεία της Σαρακοστής, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ και το να βάζεις μικρά παιδιά να κρατάνε μισανθρωπικά πανό ή να ζωγραφίζουν τείχη κατά της προσφυγιάς, πέρα απ’ την όποια κάλπικη προσωπική ιδεολογία σου, μαρτυρά ένα και μόνο πράγμα, βέβαιο, κατηγορηματικό, κραυγαλέο: ότι αποκλείεται να είσαι ευτυχισμένος».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:52