search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:53
MENU CLOSE

Μιμή Ντενίση: Μπορεί να πάω για δήμαρχος και για ευρωβουλευτής (Video)

06.11.2019 08:25
Μιμή Ντενίση: Μπορεί να πάω για δήμαρχος και για ευρωβουλευτής (Video) - Media

 

Καλεσμένη του Τάσου Τρύφωνος στην εκπομπή «Τετ-α-τετ» θα είναι τη Δευτέρα η Μιμή Ντενίση. Όπως διαπιστώνουμε από το τρέιλερ, η γνωστή ηθοποιός μιλά για την κόντρα που είχε στο παρελθόν με τον Λάκη Λαζόπουλο, ενώ αποκαλύπτει ότι αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την πολιτική κάποια στιγμή.

«Η Σμύρνη ήταν ένα πολιτικό statement, ήταν αυτό που μ’ έφερε και στον ΟΗΕ, άρα θεώρησα ότι είναι ένας κύκλος που πρέπει να κλείσει μπορεί και μετά μπορεί να πάω και για δήμαρχος και για ευρωβουλευτής και για οτιδήποτε και έφτασαν στο σημείο να μου κάνουνε προκήρυξη, να με βάλουνε φωτογραφία και να είναι έτσι τύπου απειλητικό.

Έτσι μπήκε ο εισαγγελέας, έτσι μου έβαλαν φύλαξη μετά τρεις αστυνομικούς», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ αποκάλυψε τη γνώμη που έχει σήμερα για τον Λάκη Λαζόπουλο, έπειτα από τη συνάντησή τους.

«Ο Λάκης είχε βρει προφανώς ότι κάτι έκανα εγώ μέσα στο show, κάπως πούλαγα και το έκανε στην υπερβολή. Και στην υπερβολή που το έκανε, του έκανε κακό, έκανε και σ’ εμένα κακό και βγήκαμε και φάγαμε κτλ. Ήταν πάρα πολύ συμπαθής , ήταν ένας άνθρωπος που έχει γοητεία όταν τον γνωρίσεις από κοντά και ευφυΐα», τόνισε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:52