search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:36
MENU CLOSE

Ένα Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ χωρίς κανέναν από τους πρώην αρχηγούς του

06.11.2019 09:32
«Είμαστε ΠΑΣΟΚ» δηλώνουν τα πέντε στελέχη μετά το σήμα διαγραφής από τη Φώφη Γεννηματά - Media

 

Σε …χαμηλή πτήση θέλει το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, στις 23 και 24 Νοεμβρίου, η ηγεσία της Χαριλάου Τρικούπη -και είναι απολύτως φυσιολογικό, από τη στιγμή που το κόμμα του Ανδρέα Παπανδρέου ουσιαστικά απονεκρώνεται, με το ΚΙΝΑΛ να είναι πλέον το κόμμα του χώρου της κεντροαριστεράς.

Είναι χαρακτηριστικό, όπως αναφέρει ο Βασίλης Σκουρής στο news247, πως μεταξύ των απόντων του Συνεδρίου θα είναι πρόσωπα που έχουν σφραγίσει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο την ιστορία του ΠΑΣΟΚ:

– Ο πρώην πρόεδρός του και πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, έχει ιδρύσει δικό του κόμμα, το ΚΙΔΗΣΟ. Στο ΚΙΔΗΣΟ βρίσκονται και άλλα στελέχη, με πρωταγωνιστικό ρόλο στην ιστορία της Χαριλάου Τρικούπη, όπως ο Δημήτρης Ρέππας, ο Χάρης Καστανίδης, ο Φίλιππος Πετσάλνικος, ο Φίλιππος Σαχινίδης και άλλοι.

– Ο πρώην πρόεδρος του κόμματος και αντιπρόεδρος των κυβερνήσεων Παπανδρέου, Παπαδήμου και Σαμαρά, Ευάγγελος Βενιζέλος, που μετά την (κακήν-κακώς) εκδίωξη του από το ΚΙΝΑΛ από τη Φώφη Γεννηματά, έχει επιλέξει να μην έχει καμία σχέση με το χώρο.

– Ο Κώστας Σημίτης, ο μακροβιότερος πρώην πρωθυπουργός της Μεταπολίτευσης και μόνος πρώην πρόεδρος που …παραμένει έστω και τύποις στο ΠΑΣΟΚ έχει δηλώσει ότι δεν προτίθεται να πάει.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50