search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:00
MENU CLOSE

Για …χαλάρωση στο Καβούρι οι βουλευτές της ΝΔ

06.11.2019 10:17
4944020.jpg

 

Ωραία, μεγαλοπρεπής και κυρίως ιστορική η αίθουσα της Γερουσίας της Βουλής των Ελλήνων, αλλά σίγουρα δεν συγκρίνεται με τη θέα από το πολυτελές ξενοδοχείο στο Καβούρι – που διαθέτει μεταξύ άλλων και ένα φοβερό spa.

Όπως αναφέρει το Κονκλάβιο της Καθημερινής, η χαλάρωση είναι ο λόγος που επιλέγη το εν λόγω ξενοδοχείο για την άτυπη συνεδρίαση της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας το Σάββατο.

Η εντολή προς τους βουλευτές είναι να εμφανιστούν όλοι κάζουαλ, με τα τζινάκια τους και να κάνουν group therapy. Η ιδέα μιας πιο χαλαρής συζήτησης ανήκει στον Κυριάκο Μητσοτάκη που αποφάσισε να τους καλέσει εκτός χώρου εργασίας, όπως κάνουν μεγάλες εταιρίες για να γίνει bonding μεταξύ των στελεχών.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πρέπει να σημειώσουμε, ακολουθεί τα χνάρια των πατέρα και υιού Παπανδρέου, οι οποίοι επέλεγαν για τις κομματικές τους συνεδριάσεις παραλιακά ξενοδοχεία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:57