search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:17
MENU CLOSE

Κάλυψη Καράογλου στους μακεδονομάχους του… μπάρμπεκιου: Ελευθερία έχουμε ο καθένας μπορεί να τρώει ότι θέλει, όπου θέλει (Video)

07.11.2019 09:35
Καράογλου για Μητροπολίτη Λαγκαδά: «Έχασα έναν φίλο μου!» - Media

 

Πολιτική κάλυψη στους διοργανωτές του, φασιστικής εμπνεύσεως, μπάρμπεκιου έξω από από το πρώην στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου στα Διαβατά την ερχόμενη Κυριακή 10/11 πρόσεφερε με δηλώσεις του στο περιθώριο της συνάντησης με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, ο ο υφυπουργός Εσωτερικών, Μακεδονίας-Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου.

«Θεωρώ ότι ελευθερία και δημοκρατία έχουμε, ο καθένας μπορεί να τρώει ότι θέλει, όπου θέλει, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα» ανέφερε αρχικά στις δηλώσεις του.

«Από εκεί και πέρα καλό θα είναι να αποφεύγονται οι εντάσεις γιατί και οι άνθρωποι, οι οποίοι έχουν έρθει είναι δυστυχισμένοι άνθρωποι οι οποίοι ψάχνουν για ένα καλύτερο μέλλον χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αυτοί θα μας επιβάλουν τον τρόπο ζωής τους, τον πολιτισμό, την παράδοσή τους η οτιδήποτε άλλο», πρόσθεσε ο υφυπουργός.

Τέλος, ερωτηθείς για την αντιμετώπιση του προσφυγικού ζητήματος ο κ. Καράογλου επισήμανε την ανάγκη για ισότιμη κατανομή των προσφύγων σε όλη την χώρα, προκειμένου να αποσυμφορηθεί η Κεντρική Μακεδονία, η οποία δέχεται τους περισσότερους πρόσφυγες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:16