search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:05
MENU CLOSE

Η επιστροφή της Αγγελοπούλου στη Βουλή – Ποιους είδε, ποιους χαιρέτισε (Photos)

07.11.2019 09:56
Η επιστροφή της Αγγελοπούλου στη Βουλή - Ποιους είδε, ποιους χαιρέτισε (Photos) - Media

Οικουμενικό άρωμα είχε η επανεμφάνιση της Γιάννας Αγγελοπουλου, στη Βουλή, ύστερα από χρόνια, αυτή τη φορά ως προέδρου της επιτροπής «Ελλάδα 1821».

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ήταν παρών, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδας Ιερώνυμος αλλά και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν εκεί.

Με αυτούς αντάλλαξε κουβέντες η Γιάννα Αγγελοπούλου. Αλλά όχι μόνο. Καθόταν στην πρω΄τη σειρά των εδράνων μαζί με δύο άλλες κυρίες με τις οποίες είχε τη δυνατότητα να τα πει. Πρόκειται για την Ολγα Γεροβασίλη – που εκπροσωπούσε τον πρώην πρωθυπουργό και νυν αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, αλλά και την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά.

 

Η Γιάννα Αγγελοπούλου είχε θερμή χειραψία με τον  Νίκο Βούτση και τον πρώην πρωθυπουργο Κώστα Σημίτη, ο οποίος τίμησε την εκδήλωση ενώ συνομίλησε για λίγο με την Φώφη Γεννηματά και ευχαρίστησε θερμά τον Προκόπη Παυλόπουλο λέγοντάς του «θα κάνουμε πάρα πολύ καλή δουλειά»

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν και πρώην πρόεδροι της Βουλής όπως ο Απόστολος Κακλαμάνη με τον οποίο ο πρωθυπουργός είχε μια ολιγόλεπτη συνομιλία αλλά και οι Βύρων Πολύδωρας και Νίκος Βούτσης.

Η Γιάννα Αγγελοπουλου συνομίλησε για λίγο με τον πρώην Πρόεδρο της Βουλής Αποστολο Κακλαμάνη, και θυμήθηκαν την εποχή  της διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η κα Αγγελοπουλου έφτασε στη Βουλή συνοδευόμενη απον σύζυγό της Θεόδωρο

Μαζί, στη δεύτερη σειρά των εδράων κάθισαν οι πρώην Πρόεδροι της Βουλής Κακλαμάνης, Πολύδωρας και Βούτσης. 

Νύν και πρώην Πρόεδρος της Βουλής – Τασούλας και Πολύδωρας – συζητάνε 

Σαν καλές φίλες τα είπαν για αρκετή ώρα η Γιάννα Αγγελοπουλου και η Ολγα Γεροβασίλη, που εκπροσωπούσε τον πρώην πρωθυπουργό Αλεξη  Τσίπρα.

Ευκαιρία να τα πουν είχαν ο δύο πρώην Πρόεδροι της Βουλής οι οποιοι κατέχουν απο ένα ρεκόρ, Ο Απόστολος Κακλαμάνης υπήρξε ο μακροβιότερος Πρόεδρος της Βουλής – για 11 περίπου χρόνια.Ο Βύρων Πολύδωρας υπήρξε ο Πρόεδρος με την μικρότερη θητεία , μόλις δύο ημερών

.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:05