search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:27
MENU CLOSE

Reunion για Μόνικα και Τσάντλερ – H φωτογραφία που «τρέλανε» το Instagram (Photos)

08.11.2019 09:10
Reunion για Μόνικα και Τσάντλερ - H φωτογραφία που «τρέλανε» το Instagram (Photos) - Media

 

Tα Φιλαράκια παραμένουν μία από τιο πιο δημοφιλείς τηλεοπτικές σεθιρές παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει χρόνια από τότε που ολοκληρώθηκαν. Και στη χώρα μας όσες φορές και εάν προβάλλονται από το Star, έχουν πάντα μεγάλη τηλεθέαση.

Λογικό είναι λοιπόν, μία selfie με τον συμπρωταγωνιστή της στα «Φιλαράκια», αλλά και πολύ καλό της φίλο Μάθιου Πέρι, που ανέβασε η Κόρτνεϊ Κοξ στο Instagram, να ενθουσιάσει τους θαυμαστές της, όπως αναφέρει το iefimerida.

Η 55χρονη Κοξ και ο 50χρονος Πέρι, έπαιξαν τους Μόνικα Γκέλερ και Τσάντλερ Μπινγκ αντίστοιχα στα «Φιλαράκια», με μεγάλη επιτυχία. Όλο το καστ «έδεσε» καταπληκτικά και η φιλία τους κρατά από τότε.

Οι χαρακτήρες που υποδύθηκαν η Κόρτνεϊ Κοξ και ο Μάθιου Πέρι, ερωτεύτηκαν και στη συνέχεια παντρεύτηκαν. Στο τέλος, τους είδαμε να φεύγουν από τη Νέα Υόρκη για να μεγαλώσουν τα δίδυμα υιοθετημένα παιδιά τους.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Guess who I had lunch with today….I KNOW!! Could I BE any happier? #realfriends

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial) on

Η ανάρτηση της Κόρτνεϊ Κοξ με τον Μάθιου Πέρι που «έριξε» το Instagram

«Μαντέψτε με ποιον έφαγα μεσημεριανό… ΤΟ ΞΕΡΩ!! Θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένη; Πραγματικοί φίλοι», έγραψε η Κοξ στη φωτογραφία που ανέβασε με τον τηλεοπτικό της σύζυγο στο Instagram, χρησιμοποιώντας χαρακτηριστικές ατάκες τους από τη δημοφιλή σειρά.

Από αυτούς που έσπευσαν να σχολιάσουν, ήταν και η Λίζα Κούντροου, η οποία έπαιζε τη Φοίβη Μπουφέ στα «Φιλαράκια», γράφοντας: «Τυχεροί, τυχεροί. Όμορφοι άνθρωποι».

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Κόρτνεϊ Κοξ, που ανεβάζει φωτογραφία και «τρελαίνει» το Instagram. Πριν από λίγο καιρό, είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία της με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, η οποία είχε προκαλέσει συζητήσεις.

Ενώ η Κοξ συνεχίζει να δουλεύει πάνω σε διάφορα πρότζεκτ, ο Πέρι έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα υγείας και εθισμού.

Τον Αύγουστο του 2018, ο Μάθιου Πέρι υπέστη διάτρηση του γαστρεντερικού σωλήνα που τον ταλαιπώρησε για τρεις μήνες, ενώ χρειάστηκε να νοσηλευτεί και να υποστεί χειρουργική επέμβαση.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι ηθοποιοί από τα «Φιλαράκια» κάνουν reunion. Πριν από λίγες ημέρες, η συμπρωταγωνίστριά τους Τζένιφερ Άνιστον, έριξε το Instagram όταν ανέβασε φωτογραφία με όλο το παρεάκι, δηλαδή τ δηλαδή τους Κόρτνεϊ Κοξ, Μάθιου Πέρι, Τζένιφερ Άνιστον, Λίζα Κούντροου, Ντέιβιντ Σουίμερ και Ματ ΛεΜπλανκ.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

And now we’re Instagram FRIENDS too. HI INSTAGRAM

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:26