search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:39
MENU CLOSE

Έλενα Χριστοπούλου: «Ο σύντροφός μου είναι αρσενικό, τον βλέπεις και λες… Παναγία μου»

09.11.2019 15:16
Έλενα Χριστοπούλου: Θύελλα αντιδράσεων με το τεστ για τον κορωνοϊό - Media

 

Για το παρελθόν και για τον σύντροφό της Αποστόλη Κώτση μίλησε η Έλενα Χριστοπούλου στο Star System. 

«Δεν έχω καμία σχέση με το παρελθόν. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου να φέρνω το παρελθόν στον ενεστώτα. Αν έχεις έναν καλό ενεστώτα γιατί φέρνεις το παρελθόν σου; Δεν το καταλαβαίνω. Το ξέρω ότι δεν το βλέπουν όλοι έτσι. Από αυτούς που το έβλεπαν έτσι, έφυγα εγώ. Και από φίλους μου που φέρνανε συνέχεια στο τραπέζι και μιλούσαν για το παρελθόν. Δεν θέλω», είπε αρχικά η coach του GNTM.

«Είμαι καλά στα προσωπικά μου αυτή την περίοδο. Σκορπιός με ωροσκόπο Τοξότη, όπως κι εγώ, είναι και ο σύντροφός του, Αποστόλης Κώτσης. Σε μια τέτοια στιγμή δύσκολη ερωτεύτηκα και αγαπώ ατόφια στοιχεία του απέναντί μου. Αυτό μόνο κράτα σαν απάντηση. Έχω κάτι ατόφιο απέναντί μου. Πρώτον, είναι αρσενικό, δεν τίθεται θέμα. Τον βλέπεις από χιλιόμετρα και λες… Παναγία μου! Το οποίο μ’ αρέσει αυτό στον άντρα πολύ. Και δεύτερον ότι λέει αλήθεια. Αυτά τα δύο είναι πολύ σημαντικά», είπε η Έλενα Χριστοπούλου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:39