30/09/2020 22:43:42

Ζουγανέλης: Ευγενής άνθρωπος ο Μητσοτάκης - Ο Τσίπρας έχει χαρισματική εκπομπή φωτός (Video)

Ζουγανέλης: Ευγενής άνθρωπος ο Μητσοτάκης - Ο Τσίπρας έχει χαρισματική εκπομπή φωτός (Video) - Media

 

Ως έναν ευγενή άνθρωπο περιέγραψε τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Γιάννης Ζουγανέλης.

«Τον γνωρίζω προσωπικά πολλά χρόνια πριν, δηλαδή τον έχω δει σε ένα καράβι πηγαίνοντας στην Άνδρο, μιλήσαμε σε ένα εστιατόριο. Ένας ευγενής άνθρωπος είναι. Νόμιζα ότι είναι πιο κεντρώος, αλλά ο κύκλος του είναι μιας συντηρητικής λογικής. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση η ευγένειά του όταν πήρε τηλέφωνο τη γυναίκα του Λαυρέντη για να έρθει στην κηδεία. Ρώτησε μην τυχόν και φανεί πολύ πολιτικαντισμός. Αγκάλιασε την κόρη του Λαυρέντη και μου έκανε μεγάλη εντύπωση και μάλιστα του το είπα, ότι είναι πολύ παρήγορο. Υπήρχαν και κάτι ανόητοι που φώναζαν τι δουλειά έχεις εσύ εδώ, αυτές οι παθογένειες... Εκτός από πρόσωπο και πολιτική στάση, είναι θεσμός».

Στην ίδια συνέντευξή του στο Attica TV ο Γιάννης Ζουγανέλης αναφέρθηκε και στον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας: «Νομίζω ότι είναι σε μία φάση ανασυγκρότησης. Θα του κάνει καλό το ότι είναι στην αντιπολίτευση και σε αυτόν και στο ΣΥΡΙΖΑ. Θεωρώ ότι έχει εχθρούς μέσα στον ίδιο του το χώρο. Το κόμμα έχει μία τάση να αυτοπαλευει. Είναι μία ευγενής προσωπικότητα, είναι ένας άνθρωπος με χαρισματική εκπομπή φωτός και αυτό δεν είναι αμελητέα ποσότητα! Πιστεύω ότι κάνουν καλά που κρατούν χαμηλούς τόνους μέχρι στιγμής γιατί μπορεί και να καούν».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.