search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:56
MENU CLOSE

Πέθανε το γατάκι που ξεκοίλιασαν παιδιά στη Μυτιλήνη

15.11.2019 14:23
Πέθανε το γατάκι που ξεκοίλιασαν παιδιά στη Μυτιλήνη - Media

 

Πέθανε το πρωί της Παρασκευής το τριών μηνών γατάκι το οποίο τραυμάτισαν σοβαρά ανήλικοι το μεσημέρι της Πέμπτης σε πάρκινγκ, στο εμπορικό λιμάνι της Μυτιλήνης.

Ο γιατρός που χειρούργησε το άτυχο ζώο δήλωσε στο newsit.gr. «Δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Μας έφυγε σήμερα το πρωί. Η κατάστασή του ήταν τραγική. Παρότι ξύπνησε από την επέμβαση και έδειξε να ανακάμπτει, δεν άντεξε. Το γατάκι ήταν δύο – τριών μηνών και το είχαν ανοίξει με μαχαίρι για να δουν αν έχει γατάκια μέσα. Έβλεπα εφιάλτες όλη τη νύχτα. Έλεγα ότι έχουν δει πολλά τα μάτια μου στα 32 χρόνια που κάνω αυτό το επάγγελμα. Χθες όμως συγκλονίστηκα. Πώς είναι δυνατόν μικρά παιδιά να πιάνουν μαχαίρι και ν’ ανοίγουν ένα ζωντανό πλάσμα. Δεν έχω κοιμηθεί, δεν νιώθω καλά».

Σύμφωνα με τον κτηνίατρο, η εικόνα του ζώου δείχνει ότι κάποιοι το κρατούσαν κι ένας τρίτος προχώρησε στην αποτρόπαια πράξη. «Για να ανοιχτεί ένα ζωντανό πλάσμα με μαχαίρι δεν αρκεί να τραβήξει κανείς μια μαχαιριά. Αυτός που το έκανε, το χτύπησε με τη μύτη του μαχαιριού για να το ξεκοιλιάσει. Μόνο έτσι θα μπορούσε να το κάνει. Μόνο που σκέφτομαι ότι αυτό το παιδί, σε αυτή την ηλικία, κρατάει μαχαίρι και ξέρει και να το χειρίζεται, συγκλονίζομαι. Το γατάκι ήρθε με όλα του τα όργανα έξω και ήταν σε σοκ. Ο άνθρωπος που το έφερε το είχε σε μια κουβέρτα», επισήμανε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:54