search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:15
MENU CLOSE

«Πυρά» Τατσόπουλου για τα συγχαρητήρια πολιτικών στον Τσιτσιπά: «Πρωτόγονος εθνικισμός»

18.11.2019 14:28
Θα κάνει μήνυση και στον Τατσόπουλο ο Μπογδάνος; - Τι έγραψε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στο facebook - Media

 

Με ένα εξαιρετικά σκληρό κείμενο ο συγγραφέας και πρώην βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος άσκησε δριμεία κριτική στους πολιτικούς οι οποίοι έσπευσαν να δώσουν συγχαρητήρια στον Στέφανο Τσιτσιπά, εκτοξεύοντας, παράλληλα, κορώνες για το μεγαλείο της Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, ο Π. Τατσόπουλος, απευθυνόμενος στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο έγραψε:

«Ο ΠΡΩΤΟΓΟΝΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

Το να ταυτίζεις έναν μεγάλο αθλητή με τον οιονδήποτε φραπεδόβιο ρεμπεσκέ, μόνο και μόνο επειδή αμφότεροι μοιράζονται την ελληνική ιθαγένεια, είναι ο ορισμός της κολακείας ενός λαού που θεωρείς ότι είναι καταδικασμένος να μην δραπετεύσει ποτέ από τη νηπιακή του ηλικία.
 
Όχι, κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατίας. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν απέδειξε τι σημαίνει Ελλάδα και Έλληνας. Απέδειξε τι σημαίνει σκληρή δουλειά και ταλέντο ανεξαρτήτως εθνικής καταγωγής.
 
Ας απαλλαγούμε επιτέλους από αυτόν τον πρωτόγονο εθνικισμό που μας αποκοιμίζει. Με τον σεβασμό μου και το θάρρος της παλιάς μας φιλίας».
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:14