search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 13:26
MENU CLOSE

Περιχαρής Μπογδάνος: «Μπήκαμε στα Εξάρχεια» – Διάβασε μήνυμα ΜΑΤατζή (Video)

18.11.2019 18:45
Μπογδάνος: Στοχοποίησε γιατρό της ΟΕΝΓΕ και ανταποκρίτρια δημοσιογράφο - Media

 

Δεν έκρυβε την ικανοποίησή του για την αστυνομική επιχείρηση στα Εξάρχεια, μετά την μεγάλη πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου, ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και προκαλώντας τις… απορίες των συνομιλητών του, ο Κ. Μπογδάνος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Σήμερα αισθάνομαι καλύτερα από όλους. Θα σας διαβάσω ένα μήνυμα από φίλο μου ΜATατζή: “Σήμερα λειτούργησε το σύστημα. Εξάρχεια μπήκαμε με τις πρώτες φωτοβολίδες και τα μαζέψαμε. Στην πορεία μου δεν έπεσε ούτε μπουκάλι”».

Και δεν σταμάτησε εκεί: «Δεν ξέρω αν ήταν τουρίστας ο κ. Τσίπρας στην πορεία. Δεν πρόκειται να μείνω σε αυτό. Τουρίστας όλα αυτά τα χρόνια ήταν η ελληνική Δημοκρατία. Χθες κάνοντας κάτι αδιανόητο για πολλούς την ώρα που το μπλοκ των αντιεξουσιαστών ήταν στην πορεία, μπήκαμε μέσα και μαζέψαμε τις βάσεις τους στην πλατεία Εξαρχείων. Μετά αποκλείσαμε την πλατεία Εξαρχείων και κατόπιν κρατήσαμε το Πολυτεχνείο όλο το βράδυ. Αυτό το πράγμα δεν έχει ξαναγίνει 17η Νοέμβρη στο κέντρο της Αθήνας. Όπως είπε ο πρωθυπουργός, απαντάμε με περισσότερη και καλύτερη Δημοκρατία στους αγώνες εκείνων που πριν από αρκετά χρόνια πάλεψαν για τη Δημοκρατία», είπε.

Η χρήση του πρώτου πληθυντικού προκάλεσε την αντίδραση των συνομιλητών του, οι οποίοι διερωτήθηκαν ως τι μιλάει, οπότε ο βουλευτής της ΝΔ είπε: «Θεωρώ τον εαυτό μου εκφραστή της θεσμικότητας της ελληνικής Δημοκρατίας. Κρατήσαμε την πλατεία Εξαρχείων». Την ίδια στιγμή, ένας από τους καλεσμένους της εκπομπής του είπε: «Μάλλον, ονειρεύεστε κάποια στολή να φοράτε». Τότε, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος απάντησε: «Αντί να κοιτάτε τη δουλειά που έγινε, σας ενοχλεί ο πρώτος πληθυντικός».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 13:26