search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:22
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ για προϋπολογισμό: Η κυβέρνηση δίνει πολλά στους λίγους και λίγα στους πολλούς

21.11.2019 17:06
ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης ούτε ανασχηματισμό στην κυβέρνησή του μπορεί να κάνει - Media

 

Σκληρή κριτική στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τον Προϋπολογισμό του 2020 που κατατέθηκε σήμερα στη Βουλή.

«Πρόκειται για έναν προϋπολογισμό ο οποίος προβλέπει πλουσιοπάροχες φοροελαφρύνσεις για τους ισχυρούς και τους πλούσιους. Δεν είναι όμως καθόλου γενναιόδωρος με τα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα» επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν συγκλονίζει τη μεσαία τάξη. Απεναντίας, διαψεύδει τις ελπίδες για σημαντική βελτίωση της εισοδηματική της κατάστασης που προεκλογικά είχε καλλιεργήσει η ΝΔ» προσθέτει η αξιωματική αντιπολίτευση. 

«Οι εισοδηματικές ανισότητες όχι μόνο δεν αντιμετωπίζονται, αλλά αντίθετα θα ενισχυθούν. Ανατρέπεται δηλαδή η κυβερνητική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ που με πολύ προσπάθεια είχε καταφέρει να αρχίσει να αμβλύνει τις ανισότητες αυτές» επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ στη σχετική ανακοίνωση.

«Τα οφέλη της εξόδου της χώρας από τα μνημόνια και της διαρκούς ανάπτυξης επί δέκα συνεχόμενα τρίμηνα που πέτυχε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο δεν κατανέμονται δίκαια αλλά, επιπλέον, κατανέμονται με εκείνον ακριβώς τον τρόπο που μας οδήγησε στην κρίση και τη χρεοκοπία» αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση

«Εν ολίγοις, καμία έκπληξη από τη Νέα Δημοκρατία. Πιστή στη νεοφιλελεύθερη ιδεοληψία της δίνει πολλά στους λίγους και λίγα στους πολλούς» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:22