28/02/2020 02:33:17

ΕΣΗΕΑ: Επίδομα αφερεγγυότητας για τους εργαζόμενους στο Mega

ΕΣΗΕΑ: Καταδικάζουμε την απόπειρα εκφοβισμού του Άρη Πορτοσάλτε - Media

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ απέστειλε την Πέμπτη επιστολή στον κ. Σπύρο Πρωτοψάλτη, Διοικητή του ΟΑΕΔ με την οποία ζητεί να καταβληθεί το επίδομα αφερεγγυότητας και στους συναδέλφους του τηλεοπτικού σταθμού «Mega» που για λόγους ανωτέρας βίας δεν κατέθεσαν εμπρόθεσμα τις αιτήσεις τους.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής που απεστάλη είναι το εξής:

«Σε συνέχεια της παραγωγικής συνάντησης που διαμείφθηκε μεταξύ μας τον προηγούμενο μήνα αναφορικά με το επίδομα αφερεγγυότητας στους εργαζόμενους του τηλεοπτικού σταθμού “MEGA”, μετά χαράς ενημερωθήκαμε ότι καταβάλλεται το επίδομα στους συναδέλφους, στις ημερομηνίες που είχατε δεσμευτεί και η διαδικασία συνεχίζεται απρόσκοπτα.

Ωστόσο, υπάρχουν ελάχιστου συνάδελφοι, οι οποίοι για λόγους ανωτέρας βίας (κάποιοι εργάζονται ως ανταποκριτές άλλων μέσων στο εξωτερικό και κάποιοι αντιμετώπισαν σοβαρά προβλήματα υγείας) δεν κατέθεσαν εμπροθέσμως τις αιτήσεις τους στον ΟΑΕΔ . Οι συνάδελφοι αυτοί καταθέτουν τις αιτήσεις τους τώρα και για αυτό το λόγο σας παρακαλούμε να εξετάσετε τις αιτήσεις αυτές, καθώς και τις τυχόν ενστάσεις τους σε περίπτωση απορριπτικής απόφασης, με επιείκεια, προκειμένου να ευεργετηθούν από το επίδομα δεδομένου ότι οι συνάδελφοι βρίσκονται σε ανάγκη.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.