search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 08:57
MENU CLOSE

Κύπρος: Βίωνε βασανιστήρια – Είχε εγκαύματα σε όλο του το σώμα

25.11.2019 18:14
Κύπρος: Βίωνε βασανιστήρια - Είχε εγκαύματα σε όλο του το σώμα - Media

 

Aπάνθρωπη μεταχείριση κατήγγειλε στο ΤΑΕ Λεμεσού ότι βίωνε το τελευταίο διάστημα από 21χρονο Ελληνοκύπριο, ένας 18χρονος από τη Ρουμανία.

Σύμφωνα με philenews.com, στην καταγγελία που έκανε ο 18χρονος, βίωνε από τον 21χρονο απάνθρωπη και εξευτελιστική συμπεριφορά, ενώ δεχόταν και γραπτές απειλές θανάτωσης.

Ο 18χρονος εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ο οποίος διαπίστωσε εγκαύματα σε όλο του το σώμα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Η κατάσταση της υγείας του θεωρείται σοβαρή αλλά σταθερή.

Τα μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, μετά από αξιολόγηση των στοιχειών, προχώρησαν στη σύλληψη του 21χρονου, ο οποίος θα παρουσιαστεί αύριο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Εναντίον του 21χρονου διερευνώνται αδικήματα που αφορούν αρπαγή, με σκοπό την πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, υποβολή σε βασανιστήρια, σκληρή, απάνθρωπη και εξευτελιστική μεταχείριση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ύποπτος φέρεται να του προκαλούσε εσκεμμένα εγκαύματα σε όλο του το σώμα, με την Αστυνομία να αξιολογεί την υπόθεση ως ιδιαίτερα σοβαρή.

Οι έρευνες για την υπόθεση συνεχίζονται με μεγάλη προσοχή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 08:57