search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:21
MENU CLOSE

«Καφέ της Χαράς»: Το παράπονο της «Μπουλίτσας» στον Χάρη Ρώμα (Video)

27.11.2019 11:23
«Καφέ της Χαράς»: Το παράπονο της «Μπουλίτσας» στον Χάρη Ρώμα (Video) - Media

 

Η «Μπουλίτσα» από το «Καφέ της Χαράς» μεγάλωσε και περιμένει με λαχτάρα να ενταχθεί στην ομάδα ηθοποιών που θα συμμετάσχουν στα νέα επεισόδια της δημοφιλούς σειράς.

Ο λόγος, φυσικά, για τη Χριστίνα Αρχοντή η οποία -αν δούμε τελικά στη σειρά- θα έχει τη μεγαλύτερη αλλαγή εμφανισιακά καθώς την αφήσαμε νήπιο και πλέον είναι γυναίκα!

Η νεαρή ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει, ήδη, μιλήσει με τον Χάρη Ρώμα προκειμένου να μάθει αν περιλαμβάνεται στο καστ, ωστόσο, δεν πήρε κάποια σαφή απάντηση.

«Έχουμε μιλήσει με τον κύριο Ρώμα, προς το παρόν μου έχει πει να λέω ότι δεν ξέρω. Ίσως να ρωτήσετε το ίδιο καλύτερα για λεπτομέρειες. Ελπίζω κάτι να έχει στο νου του και για μένα, γιατί αν δεν έχει θα στεναχωρηθώ και θα πληγωθώ και όχι μόνο εγώ, αλλά και τα πρόσωπα που με αγαπάνε και περιμένουν να με δουν κι εμένα. Είμαι κι εγώ μέλος του καστ, δεν ξέρω πώς θα γινόταν να λείπει κάποιος σεναριακά. Εκείνοι ξέρουν» είπε χαρακτηριστικά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:21