search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 13:27
MENU CLOSE

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη συνάντησε τον Πάπα Φραγκίσκο στο Βατικανό (Photos)

27.11.2019 16:00
Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη συνάντησε τον Πάπα Φραγκίσκο στο Βατικανό (Photos) - Media

 

Στο Βατικανό, στο πλαίσιο διεθνούς συνεδρίου, βρέθηκε η Πρέσβης Καλής Θελήσεως της UNESCO Μαριάννα Βαρδινογιάννη όπου είχε ιδιαίτερη ακρόαση με τον Πάπα Φραγκίσκο.

Συζήτηση για το φιλανθρωπικό έργο και για τις επόμενες πρωτοβουλίες σχετικά με τη στήριξη των παιδιών και των προσφύγων είχε η Πρέσβης Καλής Θελήσεως της UNESCO Μαριάννα Βαρδινογιάννη με τον Πάπα Φραγκίσκο. Η ιδιαίτερη ακρόσαη έγινε με αφορμή το ΧΙΧ High Level Meeting του Διεθνούς Οργανισμού Nizami Ganjavi International Center, το οποίο πραγματοποιείται στη Ρώμη υπό την Αιγίδα του Προέδρου της Ιταλικής Δημοκρατίας.

«Ευχαριστώ τον Θεό που με ευλόγησε να έχω την τιμή να σας συναντήσω για δεύτερη φορά. Θα ήθελα σας εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για τη συνάντηση μας αυτή. Έχοντας αφιερώσει τη ζωή μου στα παιδιά, και την προστασία τους θα είμαι στο πλευρό σας για να βοηθήσω στο θεάρεστο έργο σας με όποιο τρόπο μπορώ», ανέφερε στον Πάπα Φραγκίσκο η Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Από την πλευρά του ο Πάπας Φραγκίσκος ευχαρίστησε τη κ. Βαρδινογιάννη για την ανέγερση ενός σχολείου για τα παιδιά της γενέτειράς του, της Αργεντινής, ενώ την συνεχάρη για το ανθρωπιστικό της έργο και για τις πρωτοβουλίες της στη στήριξη των προσφύγων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 13:27