30/03/2020 04:08:58

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη συνάντησε τον Πάπα Φραγκίσκο στο Βατικανό (Photos)

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη συνάντησε τον Πάπα Φραγκίσκο στο Βατικανό (Photos) - Media

 

Στο Βατικανό, στο πλαίσιο διεθνούς συνεδρίου, βρέθηκε η Πρέσβης Καλής Θελήσεως της UNESCO Μαριάννα Βαρδινογιάννη όπου είχε ιδιαίτερη ακρόαση με τον Πάπα Φραγκίσκο.

Συζήτηση για το φιλανθρωπικό έργο και για τις επόμενες πρωτοβουλίες σχετικά με τη στήριξη των παιδιών και των προσφύγων είχε η Πρέσβης Καλής Θελήσεως της UNESCO Μαριάννα Βαρδινογιάννη με τον Πάπα Φραγκίσκο. Η ιδιαίτερη ακρόσαη έγινε με αφορμή το ΧΙΧ High Level Meeting του Διεθνούς Οργανισμού Nizami Ganjavi International Center, το οποίο πραγματοποιείται στη Ρώμη υπό την Αιγίδα του Προέδρου της Ιταλικής Δημοκρατίας.

«Ευχαριστώ τον Θεό που με ευλόγησε να έχω την τιμή να σας συναντήσω για δεύτερη φορά. Θα ήθελα σας εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για τη συνάντηση μας αυτή. Έχοντας αφιερώσει τη ζωή μου στα παιδιά, και την προστασία τους θα είμαι στο πλευρό σας για να βοηθήσω στο θεάρεστο έργο σας με όποιο τρόπο μπορώ», ανέφερε στον Πάπα Φραγκίσκο η Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Από την πλευρά του ο Πάπας Φραγκίσκος ευχαρίστησε τη κ. Βαρδινογιάννη για την ανέγερση ενός σχολείου για τα παιδιά της γενέτειράς του, της Αργεντινής, ενώ την συνεχάρη για το ανθρωπιστικό της έργο και για τις πρωτοβουλίες της στη στήριξη των προσφύγων.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.