search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:10
MENU CLOSE

O αδελφός του Πάμπλο Εσκομπάρ κατασκεύασε… αναδιπλούμενο κινητό (Photos | Video)

03.12.2019 14:35
Άνδρας – μυστήριο αφήνει φακέλους γεμάτους χρήματα και εξαφανίζεται - Media

 

Θέλετε ένα κινητό τηλέφωνο με «όνομα βαρύ σαν ιστορία», στην αιχμή της τεχνολογίας και με εγγύηση ότι τα προσωπικά σας δεδομένα είναι ασφαλή; Ο αδελφός του περιβόητου «βαρώνου της κοκαΐνης», Πάμπλο Εσκομπάρ, ο Ρομπέρτο Εσκομπάρ ίσως να έχει τη λύση για εσάς.

Συγκεκριμένα, ο Ρομπέρτο Εσκομπάρ πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα smartphone με το όνομα Escobar Fold 1, το οποίο μπαίνει κι αυτό στον κατάλογο των συσκευών με αναδιπλούμενη οθόνη.

Σύμφωνα με το Digital Trends, το τηλέφωνο διαθέτει αναδιπλούμενη οθόνη 7,8 ιντσών όταν είναι διπλωμένο και διπλάσια όταν ανοίξει, η οθόνη είναι AMOLED FHD+, ο επεξεργαστής είναι Snapdragon της σειράς 8 και το τηλέφωνο διαθέτει μπαταρία 4.000 mAh και δύο κάμερες, 20 και 16 ΜΡ.

 

Το σασί είναι κατασκευασμένο από πλαστικό (ο Εσκομπάρ δηλώνει ότι είναι άθραυστο…) και η εταιρεία δηλώνει ότι σε αντίθεση με άλλες εταιρείες, δεν πρόκειται να μοιράζεται τα προσωπικά σας δεδομένα με κυβερνήσεις και μυστικές υπηρεσίες.

Το τηλέφωνο «τρέχει» με Android 9, και κυκλοφορεί σε δύο μοντέλα: 6GB/128GB που κοστίζει 349 δολάρια και 8GB/512GB που κοστίζει 499 δολάρια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:09