search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:28
MENU CLOSE

Ο «Γερούν γερά!» πάει… ΟΟΣΑ

03.12.2019 19:27
Ο «Γερούν γερά!» πάει... ΟΟΣΑ - Media
 
Ο Ομότιμος Καθηγητής Οργάνωσης και Οικονομικών Υγείας, Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), Λυκούργος Λιαρόπουλος, θα εκπροσωπεί πλέον τη χώρα μας για θέματα υγείας στον ΟΟΣΑ.
 
Με απόφαση του ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας τον όρισε ως Εθνικό Εκπρόσωπο στην επιτροπή υγείας για τα δεδομένα υγείας και εμπειρογνωμόνων λογαριασμών υγείας του ΟΟΣΑ σε αντικατάσταση του Φίλιππου Ταραντίλη.
Ο κ. Λιαρόπουλος είχε γίνει γνωστός όταν το 2015, όταν σχολιάζοντας τη διαβόητη συνάντηση του Γιάνη Βαρουφάκη με τον τότε πρόεδρο του Eurogroup είχε γράψει στα socia media: «Γερούν.. γερά… Σπάστου τον τσαμπουκά…!».
Μάλιστα, μετά το διορισμό του στον ΟΟΣΑ, ο κ. Λιαρόπουλος, πάλι μέσω Facebook σημείωσε ότι «Αν και νοιώθω πραγματικά υπερήφανος για το “Γερούν γερά….”, είμαι ακόμη πιο περήφανος γιατί παραιτήθηκα από τη θέση αυτή την επομένη της εκλογής ΣΥΡΙΖΑ τον Ιανουάριο του 2015».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:27