search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:50
MENU CLOSE

Γιατί κοιμούνται σε… χωριστά κρεβάτια Τραμπ – Μελάνια – Τι φοράει η Πρώτη Κυρία όταν είναι θυμωμένη με τον άντρα της

04.12.2019 19:02
Γιατί κοιμούνται σε… χωριστά κρεβάτια Τραμπ - Μελάνια - Τι φοράει η Πρώτη Κυρία όταν είναι θυμωμένη με τον άντρα της - Media

 

Και σε ξεχωριστά κρεβάτια, αλλά και σε διαφορετικούς ορόφους κοιμούνται ο Ντόναλντ και η Μελάνια Τραμπ, σύμφωνα με νέα, μη εγκεκριμένη βιογραφία της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ.

Το βιβλίο «Free Melania» (Ελευθερώστε τη Μελάνια), το οποίο υπογράφει η δημοσιογράφος του CNN Κέιτ Μπένετ, επιβεβαιώνει ότι το ζευγάρι δεν κοιμάται στο ίδιο δωμάτιο. Αν και η προεδρική σουίτα, σύμφωνα με την Espresso, βρίσκεται στον πρώτο όροφο του Λευκού Οίκου, η Μελάνια έχει προτιμήσει μια άλλη στον δεύτερο όροφο, στην οποία διέμενε η μητέρα της Μισέλ Ομπάμα. Σε αυτήν έχει δημιουργήσει κι ένα ιδιωτικό γυμναστήριο.

Σύμφωνα με την Μπένετ, η 49χρονη πρώτη κυρία «είναι πολύ πιο ισχυρή και έχει μεγαλύτερη επιρροή στον σύζυγό της» απ΄ ό,τι πιστεύει η κοινή γνώμη, ενώ συχνά επιλέγει να εκφράζεται μέσω των ρούχων που φοράει.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο και συγγραφέα, η Μελάνια φοράει ταγέρ και παντελόνια όταν είναι θυμωμένη με τον σύζυγό της, καθώς στον Ντόναλντ Τραμπ αρέσουν «οι γυναίκες που φορούν στενές, κοντές και σέξι φούστες».

Ακόμα, μέσα από τις σελίδες του νέου βιβλίου αποκαλύπτεται ότι η απουσία της Μελάνια από τα δημόσια πράγματα επί 25 ημέρες το 2018 οφειλόταν σε πρόβλημα που είχε στα νεφρά της, το οποίο ήταν πολύ πιο σοβαρό από όσο είχε αφήσει να εννοηθεί ο Λευκός Οίκος.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:50