search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:42
MENU CLOSE

Kιτς ο χριστουγεννιάτικος φωτισμός στην Βασ. Σοφίας από το Ίδρυμα Ωνάση (Photos)

05.12.2019 10:55
Kιτς ο  χριστουγεννιάτικος φωτισμός στην Βασ. Σοφίας από το Ίδρυμα Ωνάση (Photos) - Media

 

Πρόκειται για παράλληλες λάμπες που εκπέμπουν ένα θολό γαλάζιο φως, το οποίο δεν αποπνέει ζεστασιά ούτε παραπέμπει σε γιορτινή ατμόσφαιρα. Και όμως αυτά τα φωτα θεωρούνται χριστουγεννιάτικος εορταστικός φωτισμός! Πολλοί, είναι οι Αθηναίοι, που εξέφρασαν την απογοήτευσή τους όταν στολίστηκε χριστουγεννιάτικα η λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο δήμαρχος Μπακογιάννης ανέθεσε τον στολισμό της Αθήνας, για τα φετινά Χριστούγεννα, σε 19 ιδρύματα, φορείς, εταιρείες, σωματεία, τα οποία έσπευσαν να «υιοθετήσουν» κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας και να αναλάβουν τον φωτισμό τους.

Στόχος του δημάρχου ήταν τα Χριστούγεννα του 2019 και το πέρασμα στο 2020 να είναι πιο λαμπερά από ποτέ/ Αλλά το αποτέλεσμα, στην Βασ. Σοφίας δεν ήταν το αναμενόμενο.

Την ευθύνη για τον στολισμό της Βασ. Σοφίας έχει αναλάβει το Ιδρυμα Ωνάση το οποίο κάνει την πιο μεγάλη παρέμβαση και έχει αναλάβει τη διαδρομή από το Hilton ως το Σύνταγμα πάνω στον άξονα της Βασιλίσσης Σοφίας.

Όπως ανέφεραν, μάλιστα, πηγές από το Ιδρυμα Ωνάση, η εν λόγω διαδρομή είναι συνειδητή επιλογή, αφού είναι ο δρόμος που οδηγεί στην καρδιά της Δημοκρατίας, στη Βουλή και το Σύνταγμα.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:41