search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:12
MENU CLOSE

Ο Ολυμπιακός «καθάρισε» με 0-3 τον Παναιτωλικό

07.12.2019 20:00
Ο Ολυμπιακός «καθάρισε» με 0-3 τον Παναιτωλικό - Media

 

Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε! Ο Ολυμπιακός «καθάρισε» (0-3) τον Παναιτωλικό από ημίχρονο, με τον Ελ Αραμπί να έχει δύο γκολ και μια ασίστ και «ζεστάθηκε» για τον «τελικό» με τον Ερ. Αστέρα.

Με τον Σα να είναι σταθερά κάτω από τα δοκάρια, ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε στο βασικό σχήμα τον Μπα αντί του τραυματία Παπαδόπουλου (ο Μεριά είναι στον πάγκο), έχοντας τον Σεμέδο στο πλευρό του, ενώ ο Τσιμίκας ήταν αριστερό μπακ και ο Ελαμπντελαουί δεξί. Ο Μπουχαλάκης πήρε ανάσες και οι Γκιγέρμε-Καμαρά ήταν οι δύο στον άξονα. Ο Μασούρας ξεκίνησε στο αριστερό «φτερό» και ο Ποντένσε στο άλλο. Στην κορυφή ο Ελ Αραμπί, ο οποίος πλαισιώθηκε από τον Σουντανί.

Ο Κνετ ήταν στα δοκάρια και πάλι για τον Παναιτωλικό. Ο Λουσέρο έπαιξε αναγκαστικά στο αριστερό άκρο της άμυνας, ο Σανιά στο δεξία και οι Γιοβάνοβιτς-Μαρσιάλ ήταν στο κέντρο της άμυνας. Τσιγγάρας, Ταχάρ και Λιάβας ήταν η τριάδα στο κέντρο, με τον Αριγίμπι να κινείται αριστερά και τον Ντίας δεξιά, ενώ ο Μπαΐροβιτς ξεκίνησε στην κορυφή.

Πηγή: sport-fm.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:09