search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:05
MENU CLOSE

Τζανακόπουλος: Τα όσα έκανε η αστυνομία συνιστούν βασανιστήρια

10.12.2019 12:29
tzanakopoulos-1.jpg

 

«Για όργιο καταστολής και αυθαιρεσίας από τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας», έκανε λόγο μιλώντας στην βουλή. ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Δεν δίστασε μάλιστα να χαρακτηρίσει όσα είδαν το φως της δημοσιότητας ως «βασανιστήρια».

Ο Δ. Τζανακόπουλος είπε ότι οι εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας προκαλούν όχι μόνο ανησυχία αλλά και αγανάκτηση καλώντας τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη «να αποκαλύψει την αθλιότητα και την παρανομία των οργάνων της τάξης». 

«Αν αυτά συμβαίνουν σε δημόσια θέα τι μπορεί να συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες των κρατητηρίων;  Είχαμε καταγγελίες για ουρλιαχτά στο αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων. έχουμε βασανιστήρια στην Ελλάδα. Τα όσα δημοσιεύθηκαν με τη στενή έννοια του όρου συνιστούν βασανιστήρια. Η κυβέρνηση έχει δώσει σαφή εντολή για να προσεγγίσει ακροδεξιά ακροατήρια. Δεν μπορεί να υπάρξουν οι όροι για στοιχειώδη πολιτική συνεννόηση. Τορπιλίζετε το πολιτικό κλίμα σε μια περίοδο που χρειάζεται συνεννόηση για τα ελληνοτουρκικά», είπε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:04