09/07/2020 23:15:01

Το απόλυτο γιότ για λίγους δισεκατομμυριούχους - Είναι υπερπολυτελές και μετατρέπεται και σε… υποβρύχιο (Photos)

Το απόλυτο γιότ για λίγους δισεκατομμυριούχους - Είναι υπερπολυτελές και μετατρέπεται και σε… υποβρύχιο (Photos) - Media

 

Το γιοτ σχεδιάστηκε από την Ιταλίδα ναυπηγό Έλενα Νάπι και θα ναυπηγηθεί στα ναυπηγεία Φινκαντιέρι.

Θα έχει μήκος 256 πόδια, περίπου 80 μέτρα δηλαδή και θα μπορεί να μετατρέπεται σε υποβρύχιο το οποίο θα καταδύεται σε μέγιστο βάθος 985 ποδών δηλαδή κοντά στα 300 μέτρα βάθος.

Πρόκειται για ένα σκάφος υπερπολυτελές σύμφωνα με την daily mail όπου η λέξη «χλιδή» μοιάζει φτωχή για να το περιγράψει κάποιος.

Διαθέτει γυμναστήρια, εστιατόρια, σπα, εσωτερικές πισίνες, πολυτελείς καμπίνες και ότι άλλο μπορεί να βάλει ο ανθρώπινος νους.

Η ταχύτητα επιφανείας του αγγίζει τους 20 κόμβους.

Και όπως λέει η γυναίκα που το εμπνεύστηκε «Μπορεί άνετα από ένα σκάφος επιφανείας να μετατραπεί σε λίγα λεπτά της ώρας σε ένα υπερπολυτελές υποβρύχιο».

Και πράγματι όταν είναι να λειτουργήσει σαν υποβρύχιο ένας θόλος κλείνει πάνω από το κατάστρωμα και μπορούν οι επιβάτες να απολαύσουν το βυθό. Για τον λόγο αυτόν, ονομάζεται και "κέλυφος" 

Το πλοίο διαθέτει ελικόπτερο και ελικοδρόμιο ενώ ακόμη η τιμή αγοράς του δεν έχει γίνει γνωστή 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.