28/01/2020 19:16:04

Έρχονται στην Ελλάδα τα «σούπερ μάρκετ των φτωχών»

Έρχονται στην Ελλάδα τα «σούπερ μάρκετ των φτωχών» - Media

 

Στην Ελλάδα αναμένονται τα «σούπερ μάρκετ των φτωχών», καθώς η Poundland φιλοδοξεί να έρθει στη γειτονιά μας, μέσω της θυγατρικής εταιρείας Pepco.

Να επεκταθεί στην Ελλάδα φιλοδοξεί η Poundland, η βρετανική αλυσίδα εκπτωτικών προϊόντων, γνωστή και ως «Σούπερ Μάρκετ των Φτωχών».

Η Poundland, σύμφωνα με τους Financial Times, επιδιώκει να εξαπλωθεί και στη δική μας «γειτονιά», μέσω της θυγατρικής εταιρείας Pepco.

Άλλωστε, από την αρχή του 2019, έχει ανοίξει 300 νέα καταστήματα στην κεντρική και ανατολική Ευρώπη, έχοντας ως στόχο τον τριπλασιασμό των πωλήσεων και των κερδών σε βάθος δεκαετίας.

«Υπάρχουν πολλοί πελάτες που θα ήθελαν τις προσφορές μας, επειδή η αγορά του εκπτωτικού λιανεμπορίου είναι λιγότερο ανεπτυγμένη στην περιοχή» δήλωσε ο Άντι Μποντ, υψηλόβαθμο στέλεχος της Poundland.

Η βρετανική εταιρεία ιδρύθηκε το 1990 και δραστηριοποιείται στον κλάδο των καταναλωτικών αγαθών και του λιανεμπορίου.

Από την πλευρά της, η Pepco ειδικεύεται στα είδη ένδυσης και οικιακής χρήσης, παρέχοντας τα προϊόντά της σε ιδιαιτέρως ανταγωνιστικές τιμές.

Μάλιστα, εκτός της Ελλάδας, στόχος της εταιρείας είναι η δραστηριοποίηση και στη γειτονική Ιταλία.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.