search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:18
MENU CLOSE

Η Σοφία Φιλιππίδου αποκαλύπτει τι της είπε η Αγγελική Νικολούλη όταν την υποδύθηκε στους «Δύο Ξένους»

15.12.2019 14:21
Η Σοφία Φιλιππίδου αποκαλύπτει τι της είπε η Αγγελική Νικολούλη όταν την υποδύθηκε στους «Δύο Ξένους» - Media

 

Και για το ρόλο που είχε παίξει στους “Δύο Ξένους” και είχε αφήσει εποχή μίλησε η Σοφία Φιλιππίδου στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» του Open TV. 

«Η μητέρα μου ήταν μοδίστρα κι εγώ συνεχίζω την παράδοση. Έχω ρούχα για να ντύσω 20 άτομα σε παράσταση. Είμαι καλή στο να μεταδίδω μια γνώση, αλλά δεν πέτυχα σαν δασκάλα γερμανικών. Δίδασκα γερμανική γλώσσα. Σε οκτώ χρόνια κατάφερα να πάω μέχρι την ένατη σελίδα της διδακτέας ύλης. Ήταν πολύ απογοητευτικό. Το “ρ” ήταν ένα ζήτημα μιας μικρής αναπηρίας, αλλά ήμουν άριστη και οι καθηγητές μου θεωρούσαν ότι ήμουν γεννημένη για την τέχνη. Το ότι δεν λέω το “ρ” είναι το σήμα κατατεθέν μου. Αν ξαφνικά το πω θα τρομάξω», είπε αρχικά η Σοφία Φιλιππίδου.

Η γνωστή ηθοποιός απάντησε, στη συνέχεια, και για το ρόλο της στη σειρά “Δύο Ξένοι”, που έχει μείνει χαραγμένος στο μυαλό όλων των τηλεθεατών: «Την ώρα που το έκανα δεν ήμουν σίγουρη και μάλιστα η μαμά μου τότε φοβήθηκε όταν με είδε, επειδή ήμουν πολύ άγρια, δεν με είχε δει ποτέ στο σπίτι έτσι. Η Αγγελική Νικολούλη ήταν πολύ χαρούμενη και μου είπε ότι “ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα με σατίριζαν τόσο καλά”, το αγάπησε πολύ και μου έδωσε συγχαρητήρια».

«Δεν έχω καλή σχέση με τα λεφτά, δεν είναι η προτεραιότητά μου. Η μαρκίζα σε όλο τον κόσμο κάτι θέλει να πει. Παλιά οι ηθοποιοί κρύβονταν στους θάμνους για να δουν τα μεσάνυχτα που θα είναι τα ονόματά τους. Δημιούργησα μια σχέση 30 χρόνων με έναν άνθρωπο που αγαπιόμαστε. Η επανάστασή μου έχει φτάσει μέχρι να κοιμόμαστε με τον σύντροφό μου σε άλλες κρεβατοκάμαρες», είπε η Σοφία Φιλιππίδου.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:18