search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 05:40
MENU CLOSE

«Να διορθώσεις αυτό που είπες» – Το παράπονο της Βανδή και η απολογία της Γερμανού (Video)

15.12.2019 17:20
Δέσποινα Βανδή: Επίσημα στο Mega - Και η πρεμιέρα της εκπομπής - Media

 

Πριν από λίγες ημέρες, η Ναταλία Γερμανού και οι συνεργάτες της εξέφρασαν στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» την απορία γιατί βλέπουμε συνεχώς τη Δέσποινα Βανδή στο Open Tv να ποζάρει μόνο με το αριστερό προφίλ. Η άτυχη στιγμή που ακολούθησε στενάχωρησε την τραγουδίστρια. 

«Να διορθώσεις αυτό που έκανες τότε στον αέρα που άφησες να εννοηθεί, αλλά δεν το κατάλαβε κανείς, ότι όταν είχε μια απορία η συνεργάτιδά σου για το προφίλ μου, εγώ στενοχωρήθηκα γιατί αισθάνθηκα ότι αφήσατε ένα υπονοούμενο για τον Περικλή που είναι και δικός μου σκηνοθέτης στο X Factor και σε προκαλώ να πεις τι σας είπε στο αυτί γιατί δεν ήταν για μένα ήταν για εσάς» την κάλεσε η Δέσποινα Βανδή στην κάμερα της μεσημεριανής εκπομπής του Alpha. 

Μετά το τέλος του βίντεο, η Ναταλία Γερμανού και η Φωτεινή Πετρόγιαννη ζήτησαν συγγνώμη από τη δημοφιλή τραγουδίστρια και αποκάλυψαν ακριβώς τι συνέβη έγινε εκείνη την ημέρα.

«Σπάστηκε λίγο η Δέσποινα, κι εγώ μπορεί να σπαζόμουνα λίγο. Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι άνθρωποι που κάνουμε τηλεόραση όταν πάμε καλεσμένοι μας ρωτάει ο σκηνοθέτης από πού θέλουμε να κάτσουμε. Και εγώ το λέω. Την ώρα που ειπώθηκε αυτό, για το προφίλ που επιλέγει η Δέσποινα, ο Περικλής είπε κάτι εντελώς χιουμοριστικά στο ακουστικό μου. Ότι για τον ίδιο λόγο που η Ναταλία κοιτάει πάντα δεξιά για να βλέπει τα 4 καλόπαιδα που έχει μπροστά της. Δεν είπε τίποτα για τη Δέσποινα. Ήταν λάθος να υπονοήσω κάτι για τη Δέσποινα» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Ναταλία Γερμανού. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 04:28