05/06/2020 03:56:22

Βουλευτής των Εργατικών «καίει» τον Κόρμπιν: Είναι σε άρνηση - Δεν ξέρει γιατί χάσαμε

Βουλευτής των Εργατικών «καίει» τον Κόρμπιν: Είναι σε άρνηση - Δεν ξέρει γιατί χάσαμε - Media
 
Σφοδρότατη κριτική στην ηγεσία του Εργατικού Κόμματος και προσωπικά στον Τζέρεμι Κόρμπιν για την συντριβή στις εκλογές της περασμένης Πέμπτης άσκησε μια από τις πλέον «ισχυρές» κυρίες του κόμματος, η βουλευτής Μάργκαρετ Χοτζ, η οποία επί μακρόν ήταν από τους στενούς συνεργάτες του Κόρμπιν.
 
Μιλώντας σε βρετανικά ΜΜΕ η Χοτζ επιτέθηκε στον Κόρμπιν λέγοντας ότιι «τα σχόλιά του αλλά και των ανθρώπων γύρω του δείχνουν ότι είναι σε άρνηση για το μέγεθος και το βάθος της απόρριψης (σ.σ. του κόμματος από τους ψηφοφόρους)», προσθέτοντας ότι «το κόμμα δεν είχε πειστικό οικονομικό πρόγραμμα. Κανείς δεν πίστευε -πετάγαμε υποσχέσεις σαν κονφετί».
 
Η Χοτζ επίσης «έκαψε» τελείως τον Κόρμπιν λέγοντας ότι απέτυχε να κάνει αντιπολίτευση σε τρεις διαδοχικούς πρωθυπουργούς των Τόρις, προσθέτοντας ότι «ο σκοπός της πολιτικής και των κομμάτων είναι να κερδίσουν την εξουσία για να εφαρμόσουν το πρόγραμμά τους».
 
Η Μάργκαρετ Χοτζ ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που ζήτησαν την παραίτηση του Κόρμπιν «εδώ και τώρα», λέγοντας «απέτυχες. Παρακαλώ παραιτήσου».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.