search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 08:00
MENU CLOSE

Πατέρας βρήκε μέσα στον ορό του 3χρονου γιου του που νοσηλευόταν σε νοσοκομείο ένα σκουλήκι (Video)

18.12.2019 14:28
Πατέρας βρήκε μέσα στον ορό του 3χρονου γιου του που νοσηλευόταν σε νοσοκομείο ένα σκουλήκι (Video) - Media

 

Στο κρατικό νοσοκομείο Λεχάν στην Κίνα, οι φωνές ενός πατέρα ξεσήκωσαν τον όροφο. Στην παιδιατρική κλινική νοσηλευόταν ο 3χρονος γιος του. Οι γιατροί έβαλαν ορό στο παιδί για να αναπληρώσει τις δυνάμεις του. Κάποια στιγμή αφηρημένος καθώς καθόταν ο πατέρας στο πλευρό του γιού του, είδε με την άκρη του ματιού του κάτι να κινείται στο σωληνάκι του ορού. Πλησίασε και δεν πίστευε στα μάτια του. Μέσα υπήρχε ένα ολοζώντανο σκουλήκι που πήγαινε πάνω κάτω στο σωληνάκι. Φώναξε μια νοσοκόμα να βγάλει τον ορό από το παιδί και στη συνέχε3ια τον πήρε στα χέρια του και βγήκε από το δωμάτιο.

Όπως έχει καταγράψει μια κάμερα ο πατέρας σε έξαλλη κατάσταση βγήκε στους διαδρόμους και ούρλιαζε για αυτό που είχε δει. Μάλιστα κάποια στιγμή στο διάβα του μπαίνει μια ανυποψίαστη νοσοκόμα την οποία απωθεί με δύναμη. Ο πατέρας φώναζε πως το υγρό του ορού με το σκουλήκι μέσα, χύθηκε στο αίμα του παιδιού του.

Οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου ζήτησαν συγνώμη για το περιστατικό και ανέφεραν ότι δεν ευθύνονται αυτοί, αλλά το σκουλήκι υπήρχε από τη συσκευασία του ορού. Κράτησαν προληπτικά το παιδί και το παρακολουθούσαν στενά για 48 ώρες και όταν διαπίστωσαν ότι δεν υπάρχει καμία επιπλοκή του έδωσαν εξιτήριο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 08:00