13/07/2020 14:30:45

Πάνος Μουζουράκης: Ντρεπόμουν να πω τα κάλαντα μικρός (Video)

Πάνος Μουζουράκης: Ντρεπόμουν να πω τα κάλαντα μικρός (Video) - Media

 

Για την προσωπική του ζωή μίλησε στην εκπομπή "Πρωινό" και την Άννα Ζηρδέλη ο Πάνος Μουζουράκης.

“Νηστεύω, αποφεύγω το κρέας τα τελευταία 4 χρόνια. Μετά έκοψα και τα ψάρια. Τρώω ρύζια και τέτοια πράγματα. Ντρεπόμουν να πω τα κάλαντα μικρός. Περνούσα απαρατήρητος, μέχρι τα 15 μου ήμουν απλά μια σκια. Μικρός είχα κοπεί από τη χορωδία. Στην πρώτη οντισιόν του Mamma Mia τους έστειλα δεκατρείς διαφορετικές βερσιόν, που είναι παράλογο. Όταν τελειώνει το The Voice, το Instagram μου παγώνει, περιμένει τον Σεπτέμβριο να ξανανοίξει. Έχω πάει σε ψυχολόγο μια φορά. Ωραία ήταν, έμαθα κι εγώ πράγματα έμαθε και ο ψυχολόγος πράγματα, απλά εγώ ήμουν αυτός που πλήρωσε. Έχω την ανάγκη νομίζω να αγαπήσω τον εαυτό μου πιο πολύ. Αυτόν τον καιρό, αν θέλεις να μάθεις την αλήθεια, δεν περνάω πολύ καλά με το μέσα μου και νομίζω αυτό αντανακλά”, είπε ο Πάνος Μουζουράκης.

Μετά την προβολή της συνέντευξης, η Άννα Ζηρδέλη υποστήριξε ότι στο μέρος της συνέντευξης που δεν προβλήθηκε, ο Πάνος Μουζουράκης λέει πως όταν είσαι καλά με κάποιον και δεν πας στο επόμενο βήμα, αλλά θέλεις να τον βλέπεις καλά και δεν είσαι έτοιμος να δώσεις κάτι παραπάνω από αυτό που δίνει ο άλλος, καλύτερα να πας λίγο πιο πίσω.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.