search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:53
MENU CLOSE

Ράιαν Ρέινολντς σε καλεσμένους: Βγείτε από το σπίτι μου! (Video)

19.12.2019 16:37
Ράιαν Ρέινολντς σε καλεσμένους: Βγείτε από το σπίτι μου! (Video) - Media

 

Ο Ράιαν Ρέινολντς εμφανίστηκε ως φιλοξενούμενος στο Tonight Show με τον Jimmy Fallon την περασμένη εβδομάδα και ενώ ήταν εκεί, γύρισε ένα ψεύτικο διαφημιστικό για ένα φανταστικό προϊόν – κερί που ονομάζεται «Βγες έξω από το σπίτι μου, μη σε πάρει και σε σηκώσει» (Get the F ** k Out of My House).

Ο ηθοποιός εμφανίστηκε σε ένα σκετς για την εκπομπή που τοποθετείται στο υποθετικό του σπίτι καθώς κάνει ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι με μερικούς καλεσμένους, μεταξύ των οποίων και ο Jimmy Fallon.

Ο 43χρονος υποδύεται έναν χαρακτήρα που αντιμετωπίζει ένα κοινό πρόβλημα στις γιορτές – τους επισκέπτες που μένουν πολύ περισσότερο απ’ όσο πρέπει στο σπίτι του.

Ο Fallon υποδύεται έναν από τους φιλοξενούμενους και συνεχίζει να συνομιλεί μαζί με τους άλλους, ακόμα και όταν ο Ρέινολντς καταφεύγει σε πολλαπλές ακροβατικές επιδείξεις για να τους εξαναγκάσει να φύγουν συμπεριλαμβανομένων δυνατών χασμουρημάτων και τελικά απλώς σηκώνεται: «Λοιπόν, θα έπρεπε να πηγαίνω αφού είναι τόσο αργά».

Αφού σηκωθεί, λέει ξεκαρδιστικά: «Περιμένετε, εγώ μένω εδώ!».

Τότε, βγάζει το κερί “Get the F ** k Out of My House”, το οποίο εισάγει στο κοινό και τον χειροκροτά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:43